Poate sa fie ca ae ceva probleme in familie sau la scoala. Si nu vrea sa iti spuna. Dar se descarca pe tine. Sau poate chiar s-a saturat e relatia voastra monotona. Incearca si fa citeva schimvari, in coafura vestimentatie si comunicare. Dai pauza de care simte nevoie. Bafta
Buna lindana o problema asemanatoare am avut si eu parerea mea este ca dragoste cu forta nu se poate intre voi probabil a intrat monotonia sau, nu este exclus alta, incearca sa fi indiferenta fata de el nu e sfarsitul lumi, incearca sa petreci cat mai mult timp cu prieteni te va ajuta sa uiti de el
Voi incepe cu:
Madyupsik e o proasta
Mesajul lui seniseviyorum nici nu il mai citesc, a demonstrat mai devreme la alte intrebari si raspunsuri ca e proasta (vrea sa se casatoreasca cu un albanez? parca pe care nici nu il cunoaste)
Fii atenta.
o relatie de dragoste se bazeaza doar pe respect, respectul se face pe admiratie.
DAca nu intelegi da-mi un buzz si iti mai explic
Asteapta, asta inseamna pauza... Acum se gandeste daca pauza ramane definitiva sau va reluati viata de cuplu, cel mai bun sfat este sa faci ce a zis, da-i pace, si te anunta el ce a hotarat. Si daca se intoarce la tine, asteapta cateva zile si spune-i tu ca ai nevoie de o pauza mai in gluma asa.
Ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca el nu mai simte nimic pentru tine si sa incerci sa il uiti, stiu este destul de greu dar daca prietenii tai sunt langa tine va fi mai usor. Incearca sa petreci mai mult timp cu prietenii si sa cunostii baietii noi. Totusi nu te arunca dintr-o relatie in alta.
Mutubal întreabă: