| lindana a întrebat:

Cine doreste sa-mi dea un sfat din experienta si din suflet, va rog.Eram impreuna,pe unde rau pe unde bine,ne iubeam,nu aveam nici o indoiala fata de sentimentele noastre,treptat el s-a schimbat mult,ma obijduieste mult,nu ma respecta deloc,practic ma calca in picioare(asa ma simt poate eu obijduita),dar totusi acum o saptamana mi-a spus sa luam o pauza,am plins cind mi-a spus ca nu-mi mai simte lipsa si ca vrea oliaca de timp sa vada cum e fara mine,spune ca s-a saturat intr-un fel de mine,sincer vreau mult sa-l inteleg,dar nu pot,uneori am incredere ca ma iubeste,dar alteori ca nu-i mai pasa de mine deloc,nu stiu ce sa cred, eu nu mai suport asta, ce sa mai fac?! dati-mi un sfat va rog.

49 răspunsuri:
| Madyupsik a răspuns (pentru k_7073):

Nu e mare pacat pentru ca nu aveam carte in mina

Nu-i pacat ca doar eram fara carte in mina

| k_7073 a răspuns (pentru Madyupsik):

Aaahhh ce m-ai tapit la faza asta laughing
acum vrei sa-mi infigi cutitul in inima cu armistitiul facut?

Vrei sa ma omori acum laughing
esti jmechera

Nu deloc nici nu am plan sa iti fac asta draga

Imi scrie ca mi-ai raspuns dar nu imi apare raspunsul, e ceva cu membru junior

| k_7073 a răspuns (pentru k_7073):

Ai mess?

| Madyupsik a răspuns:

Mie la fel draga

Ai un mess?

Ai un id de mess?

Nu din pacate

Haaai no... nu te musc, promit draga

| Madyupsik a răspuns:

Poate ma ajuti sa imi fac un id de mess si comunicam mai departe.

Pe adresa asta
http://messenger.yahoo.com/
dai download now
dupa care iti faci un cont si te loghezi
waleeeu cred ca va fi dificil

Pai gata am si eu mess si nu a fost deloc dificil :p

Baga acolo ddeimos_phobos@yahoo.com vezi ce se intampla

Id meu madyupsik

Am dat add frend ar trebui sa apara

| geo90geo90 a răspuns:

Ai putea sa fii surprinsa si sa zici "dar eu credeam ca totul merge ok!", sau ranita pentru ca el crede asta:"Eu m-am indragostit de tine!" sau ai putea sa fii empatica si sa zici "ai dreptate, hai sa nu ne mai sunam o vreme, sa vedem cum e".
Orice ai face, nu il suna inainte sa te sune el, nu incerca sa il cauti tu intai. Iar "imitatie de om" are dreptate. Si dupa ce te suna, fierbe-l vreo 3 zile.
Ce face al tau iubit aici se numeste joc psihologic de putere. Explicatiile comportamentului sau sunt pur psihologice. Nu stiu de cat timp sunteti voi impreuna, dar de obicei, astfel de situatii apar cand unul dintre parteneri trimite "semnale mixate". Oricat de ilogic ar parea, cel mai bun lucru pe care il poti face, daca vrei sa il pastrezi, e sa intorci spatele si sa pleci. Nu il castigi daca intri in jocul lui si discuti despre ce l-a determinat sa aiba nevoie de pauza, daca ii pui tu termen limita de gandire si daca il cauti inainte sa se decida el. Intre timp, aminteste-ti ce iti placea sa faci inainte sa il cunosti, ocupa-te de tine ca persoana: ce vrei tu sa faci? Ce iti place tie sa faci, ce te relaxeaza pe tine cel mai mult? Imbraca-te frumos si iesi cu fetele, fa-ti prieteni noi, socializeaza, distreaza-te! Ofera-ti tie iubire, si copleseste-i pe altii cu toata energia asta cu care nu ai ce face. Apuca-te sa faci sport (stiai ca elimini de cinci ori mai multe endorfine daca faci minim 45 de minute de sport de anduranta (inot, ciclism sau jogging?)... dezvolta-ti pasiunile, descopera-te! Prima pe lista ar trebui sa fii tu! Traieste-ti viata pentru tine, nu pentru altii!