Pe adresa asta
http://messenger.yahoo.com/
dai download now
dupa care iti faci un cont si te loghezi
waleeeu cred ca va fi dificil
Ai putea sa fii surprinsa si sa zici "dar eu credeam ca totul merge ok!", sau ranita pentru ca el crede asta:"Eu m-am indragostit de tine!" sau ai putea sa fii empatica si sa zici "ai dreptate, hai sa nu ne mai sunam o vreme, sa vedem cum e".
Orice ai face, nu il suna inainte sa te sune el, nu incerca sa il cauti tu intai. Iar "imitatie de om" are dreptate. Si dupa ce te suna, fierbe-l vreo 3 zile.
Ce face al tau iubit aici se numeste joc psihologic de putere. Explicatiile comportamentului sau sunt pur psihologice. Nu stiu de cat timp sunteti voi impreuna, dar de obicei, astfel de situatii apar cand unul dintre parteneri trimite "semnale mixate". Oricat de ilogic ar parea, cel mai bun lucru pe care il poti face, daca vrei sa il pastrezi, e sa intorci spatele si sa pleci. Nu il castigi daca intri in jocul lui si discuti despre ce l-a determinat sa aiba nevoie de pauza, daca ii pui tu termen limita de gandire si daca il cauti inainte sa se decida el. Intre timp, aminteste-ti ce iti placea sa faci inainte sa il cunosti, ocupa-te de tine ca persoana: ce vrei tu sa faci? Ce iti place tie sa faci, ce te relaxeaza pe tine cel mai mult? Imbraca-te frumos si iesi cu fetele, fa-ti prieteni noi, socializeaza, distreaza-te! Ofera-ti tie iubire, si copleseste-i pe altii cu toata energia asta cu care nu ai ce face. Apuca-te sa faci sport (stiai ca elimini de cinci ori mai multe endorfine daca faci minim 45 de minute de sport de anduranta (inot, ciclism sau jogging?)... dezvolta-ti pasiunile, descopera-te! Prima pe lista ar trebui sa fii tu! Traieste-ti viata pentru tine, nu pentru altii!
Mutubal întreabă: