Numai e nimic din ce a fost, acum toate-s dornice de sex de mici.Pacat,candva Sa fii virgina pana tarziu era ceva pretios.
De ce o pierd oare de mici? Va spun eu ce ce ...fiindcă niste așa zisi iubiți care se laudă că le iubesc le propun tot felul de chestii și le amenință că dacă nu fac asta le părăsesc pentru că daa, e mai în vârstă și nu rezista, iar ele fiind mici și firave și fără creier se supun lor, și voi le faceți curve? Sunteți niște nesimțiți ....sa va fie rușine!
Adica unii parca compara virginitatea cu painea care o poti avea noua in fiecare zi
Ba era vorba strict de fetele Care se Lasa pacalite de Asa zisii printi
De cand ma chinui sa imi fac o prietena si sa scap de virginitatea asta si nu reusesc...
Virginitatea e un lucru prețios numai din punct de vedere religios și nu are absolut nici o importanță reală în societatea modernă să fi sau nu virgin/virgină
Ca barbat mi se pare absurd sa stai virgin! Pune mana si gaseste o gagicuta si fa-ti de cap ca sa fii ok cand esti mai mare, La femei e o rusine sa te dezvirginezi devreme si nici nu e ok cu oricine! nu la barbati! Barbatul e barbat!
Da, virginitatea e ca painea, foarte usor de pierdut dar si care valoreaza extrem de putin
" mi-e scârbă de țara asta plină de curve, dacă eram născut in orice țara nu mai era virgin..."
Mersi de precizări, dar tot nu m-ai lămurit. Cine spune ca "țara asta e plină de curve"?
Un șmecher, care poate avea orice (ma rog, aproape orice) femeie? Sau un papa-lapte, care dacă nu poate avea o iubita, o considera curva? Poate una care te-a părăsit? Sau alta care consideri ca nu e de nasul tău?
Sigur, exista și varianta in care vrei sa te simți cu conștiința curată pentru faptul ca ești incapabil sa ai o relație dând vina pe curva de femeie.
Dumnezeule mare! Este regretabil ca esti fata si gandesti asa. "Barbatul e barbat!", inteligenta concluzie ai mai tras, din seria "iarna nu-i ca vara" si "daca nu pierdeam, castigam". Atat barbatii, cat si femeile au tot dreptul sa isi inceapa viata sexuala oricand considera ca este necesar, fara sa fie judecati. E strict alegerea femeii cand si cu cine isi pierde virginitatea si nu e treaba societatii la ce varsta s-a intamplat. Cat de inapoiati in gandire puem sa fim ca sa sustinem ca un strat de piele vorbeste de la sine despre o fata? In asta consta setul de valori al unei femei? In a fi sau a nu fi virgina? "asta e intrebarea". E o alegere personala, nu e o rusine, nu e de condamnat. E ceva normal atat pentru barbati cat si penzru femei!
Credeam ca vorbim despre ce curvasareala dracu e pe femei, nu despre " lumea cealaltă".
M-ai facut sa rad și, mai presus de toate, m-ai facut curioasa. Cum măsori chestia asta? Ai vreun dispozitiv anume? Cât de precis este?
Dacă deții așa ceva ma ofer pentru o verificare totala. Nu de alta, dar întotdeauna m-au fascinat astia care deși doresc sex, condamna sexul.
Aici bănuiesc că vorbești doar de virginitatea femeilor, nu?
Într-o țară în care 55% din cetățeni consideră că violul e justificabil, pe voi vă doare de virginitatea unora. Vai de noi!
Mă amuză cum întrebarea asta e un shaming penibil al femeilor că fac sex în timp ce la răspunsuri sunt numa bărbați cu „mi-aș dori să nu mai fiu virgin" păi parcă se dădea ușor, ce faceți? vă dați așa ușor acum?
Am 24 ani nu am avut relati intime dar relati normale da si multe si nu mi se pare ca daca esti sau nu virgin este ceva ce trebuie sa fie e acolo sa fie si cam atat adica e cam egal cu zero ca esti sau nu, din propia experienta fetele prefera baiati experimentati deci e egal cu zero ca esti dar eu asi spune asa ca este ceva frumos ca baiatu sau fata accea sa pastrat pentru tine dar na, acum societatea s-a schimbat total pe dos ce e rau e vazut bine iar baiatu de casa sau fata nu mai sunt vazuti bine deci e ca drg,
Xenia1234567890 întreabă: