O prostie mare aceasta zi, multi o sarbatoresc si nici macar nu stiu cine a fost Sf. Valentine. Pentru mine e o mare prostie desi o "sarbatorec" de dragul iubitei. Eu nu consider ca doar intr-o anumita zi din an trebuie sa imi arat dragostea fata de iubita mea, eu o fac tot timpul.
Bănuiesc că sunt mai mulți, printre care și eu.
"Dragostea este poezia sensurilor" Honore de Balzac pe când Sfântul Valentin este doar o zi din an.
Eu sunt singur, dar sunt foarte fericit :-)
Fericirea nu depinde de ceva/cineva exterior tie. http://www.youtube.com/watch?v=v6bjLsQP9_E
Eu, dar nu imi pasa. E doar o zi obisnuita pentru mine si chiar daca as fi fost intr-o relatie, tot nu as fi sarbatorit chestia asta.
Nimeni nu e singur..adica ma duc la scoala, stau cu parintii acasa, nu sunt singura, e o zi obisnuita, asa mare zarva.
dar dac sa vorbim asa mai serios eu tot sunt singura, dar posibil pe 15 sa gasesti pe cineva, nu e numaidecit de 14
Eu,și nu mă bucur deloc să știi...
E mai bine în doi decât singur, părerea mea.(nu mă refer neapărat la sfântul Valentin)
Timpul le rezolvă pe toate...
Pfff... eu am fost in fiecare an singur de sf valentin da nu e paguba e o zi ca oricare alta, ba chiar ma enerveaza cand aud toti cocalarii vorbind despre dragoste
Eu.
Dar chiar daca eram cu cineva nu sarbatoream aceasta "minunata" zi.Nu-i cine stie ce.
beausingurlamasamea întreabă: