| AdaIoana18 a întrebat:

Cine imi poate spune cum as putea sa il cuceresc?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce fel de stat e? trebuie sa cunosti mai intai pozitia geografica si dotarea la nivel militar a acelui stat... daca nu intervine NATO poti continua sa spargi granitele in punctele slabe, bazeaza-te pe oamenii cu experienta...si trebuia sa precizezi despre ce stat e vorba!
Sa cuceresti rolling on the floor si eu vreau sa cuceresc rusia dar nu am armata laughing

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, ma gandesc ca la un baiat te referi, daca e asa atunci eu zic sa fi cat se poate de naturala si comunicativa. Dragoste cu forta nu se poate, dar acum depinde si de relatia care o aveti adica amici, iubiti, nu va cunoasteti prea bine, simple cunostinte. Daca vrei sa il cuceresti trebuie sa vezi prima data cum ii place lui sa fie o fata, sa vezi ce gusturi are, orice ar fi ca sa il cuceresti pune-ti toate farmecele in actiune, aranjeaza-te, baga-te in seama cu el, zambeste-i, vb frumos cu el, priveste-l intens, provoaca-l, arata-i ca il placi, dar nici sa nu exagerezi, putin de mister sa ramana, sa nu te creada disperata, fi tu insuti in orice imprejurare.

| adi4ever a răspuns:

Îi arati un san si o buca si gata e al taulaughing)

| udarb a răspuns:

Cred ca cea mai buna metoda este sexul, asta in cazul in care te place cat de cat

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| adyunx a răspuns:

Pe cine? ca iti zic eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am pusca, winchester lungime 69 cm, mie imi trebuie armata de puscasi. Te bagi scelerat?batting eyelashes