| CiocolataAlbaAerata a întrebat:

Cine inseala mai mult? barbatii sau femeile? parerea mea: barbatii.

Răspuns Câştigător
| alisalis11 a răspuns:

Categoric ai dreptate..barbatii inseala mai mult deoarece cand vede o femeie ''buna'' o doreste si o lasa imediat pe cealalta, pentru ca asa sunt barbatii!

24 răspunsuri:
| djciupi a răspuns:

Barbatii

| Elvena a răspuns:

Nu cred ca poti sa spui clar, femeia sau barbatul; in general, persoana care pune mai putine sentimente si trateaza relatiile cu superficialitate. Acum, ca se intampla sa fie barbat sau femeie, depinde de situatie.

| vasic a răspuns:

Intrebare de OTV. Pai cati barbati crezi ca s-ar duce dupa una cu mai multi bani?

| Sburatorul a răspuns:

Normal ca esti de parere ca sexul opus tie inseala mai mult.

| CiocolataAlbaAerata explică (pentru vasic):

Sa inteleg ca te uiti la OTV... e o intrebare absolut normala din viata de zi cu zi! straight face

| vasic a răspuns (pentru CiocolataAlbaAerata):

Evident. E nevoie sa cunosti non-valoarea sa-ti poti forma propria scala de valori. Si iti spun eu, pe femei le arde mai tare abstinenta si traiul rau decat pe barbati.

| kisha a răspuns:

Eu sunt de parere ca barbatii inseala mai mult! deoarece ei nu pot rezista tentatiei atunci cand vad o fata cu forme si care arata bine. Pe cand femeile sunt mai sensibile si tin la relatie si prefera sa se abtina cand vine vorba despre un barbat care arata bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde cine pe cine a inselat.Barbatii spun ca femeile si invers.Ar fi ideal sa ne existe asa ceva.

| KevinAnthony a răspuns:

Bărbaţii au reputaţie de mari infideli, însă, după câte se pare, femeile vin puternic din urmă. Conform unui studiu recent, femeile înşală mai mult, însă ştiu să mintă mai frumos şi foarte rar sunt prinse.

| GirlLăvHell a răspuns:

Amandoihee hee

| Anca95 a răspuns:

Amandoi la fel. Daca nu ar fi femeile cu cine si-ar insela barbatii partenerele? Deci. si noi avem o vina

| Wowhow a răspuns:

Barbatii. Dar nu din cauza ca eu sunt fata sau ca ii consider pe ei niste superficiali.Nu.Dar pentru ca ei nu prea considera inselat atunci cand sunt cu o alta fata daca nu simt nimic pentru ea.Conteaza doar ca isi iubesc prietena.Desigur,eu vorbesc de tineri si nu de toti, bineinteles. E evident ca nu sunt toti asa, poate nici macar jumatate. Dar e totusi o comparatie.

| LoreMica a răspuns:

Barbatiiiiii!

| Alex a răspuns:

Esti fata cumva?

| MasterYoda a răspuns:

Femeile, mai ales la cantar

greece12
| greece12 a răspuns:

Si barbatii cu cine inseala, nu cu femei?
Care la randul lor isi inseala partenerii?
E un cerc vicios, de fapt!
Nu sexul celui care inseala are importanta, ci sufletul fiecaruia si puterea lui de a iubi, in primul rand!
Oamenii inseala din multe cauze, din curiozitate, din necesitatea de confirmare, din plictiseala, din prostie, din lipsa de principii, din moda!
Unii oameni, nu toti, nu barbati, nu femei, incercarea sa pui o eticheta nu este decat un negativism subiectiv.
Parerea mea.

| Hombre a răspuns (pentru greece12):

Mai Carmen inselam ca ne place si atat. laughing

| Sara2 a răspuns:

Barbatii fara nici o discute
dupa ce ca e numarul mai mare de femei in lume, nu le mai ajunge ce gasesc amante etc, le mai trebuie si curve pe centura ca parca nu ar fi de ajuns
de ce nu exista barbati pe centura?
deoarece ei se ofera pe tava la orice ora din zi si sin noapte, in schimb femeile nu, ci doar curvele pe bani

greece12
| greece12 a răspuns (pentru Hombre):

Cand ai o explicatie, nu suporti mai usor?
Orice ar fi.
Chiar si inselatul!laughing

| AnonyMess a răspuns:

In mod normal daca barbatul pleaca in alt oras dintr-o casnicie si barbatul si femeia se satura de singuratatestraight face

| elenushha a răspuns:

Depinde de persoana..deoarece sunt unele femei care inseala si unele care nu inseala, si de asemenea sunt barbati care inseala si barbati care nu o fac.niciodata nu vom sti cine inseala mai mult.bineinteles ca barbatii vor spune ca femeile iar femeile ca barbatii, dar nu e adevarat.nimeni nu poate sti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu stiu cateva femei care inseala. ele sunt mai secretoase. ai fi surprinsa sa vezi si ele de ce sunt in stare. no, daca tot gandesti ca barbatii inseala mai mult: tu cu cine crezi ca inseala barbatii? cu Papa Pius?

| CiocolataAlbaAerata explică (pentru alisalis11):

In sfarsit cineva care ma intelege! barbati, luati aminte de ce va condamnam!

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare