| FLAViЯ a întrebat:

Cine ma poate ajuta cu niste mesaje dragutse de dragoste pentru iubitul meu, vreau sa'l surprind placut) Pentru cel mai frumos mesaj dau fundita :X

10 răspunsuri:
| Alina_9354 a răspuns:

Mesajele de pe net sunt siropoase rau, si se vede ca sunt luate de pe net! Cel mai bine e sa te gandesti tu ce simti si sa asezi pe hartie acele cuvinte, impresioneaza mai mulbig grin Dar daca nu ai imaginatie te ajut eu: Ador clipele in care imi esti alaturi si urasc tot ce ne desparte. O viata am si de aceea nu vreau sa am rabdare, vreau sa te fac sa te simti "cel mai iubit dintre pamanteni". Ma vei lasa?

| Lost In Your Smoke™ a răspuns:

Un simplu "Te iubesc" spus din inima valoreaza mai mult decat orice mesaj siropos de 3 pagini in care spui ca i-ai da si luna de pe cer.
Lucrurile marunte sunt valoroase.

| no name a răspuns:

Un simplu mesaj cu TE IUBESC! sincer spune mai mult decat o mie de cuvinte frumoase crede-ma.

| moftuliki a răspuns:

Mi-aduc aminte cand te-am cunoscut
Erai frumoasa ce mult mi-ai placut
A fost iubire la primul sarut
Eu te iubesc cum n-am crezut. (BIS)

Refren: Eu ti-am dat inima mea,
Tu mi-ai dat dragostea ta.
Eu ti-am dat primul sarut,
Tu m-ai iubit tot mai mult. (BIS)

Din suflet astazi vreau sa-ti multumesc
Ca ma iubesti chiar de gresesc
Inima vrea sa fii din nou a mea
Ce tare-mi bate inïma. (BIS)

Refren:...

| moftuliki a răspuns:

Frumos* pardon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga iubi te ubesc atat de mult incat mias da viata pentru tine.esti marea mea dragoste.nu am mai iubit asa niciodata. mie teama ca candva ne vom desparti iar u nu vei mai fi. vreau sa ne casatorim si sa ne intemeiem o familie si sa avem o druaie de copii. m-am gandit si la nume.eu vreau 5 copii. 3 fete si 2 baieti.pe cele 3 fete sa le cheme:oprica, georghita si leana.pe cei 2 baieti sai cheme:stan si bran. vreau sa fim o familie unita ca si carul mare.esti unica mea iubire.hai sa facem frichi frichi si te ubesc much.bai bai

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''Te iubesc atat de mult incat nu-ti dai seama...''

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-i trimiti un mesaj cu:,, te iubesc!", dar asta cand se asteapta mai putin sa ii faci o surpriza placuta, valoreaza cat o mie de cuvinte

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am plans si a cazut o lacrima in ocean, doi scafandri au coborat dupa ea, cand o vor gasi abia atunci dragostea mea pentru tine va pieri.

Daca m-ar intreba cineva ce inseamna pentru mine viata mea, te-as lua in brate si as spune ca tu esti tot ce e mai scump pe lume.

am vrut sa aflu ce este iubirea...am cautat in dictionar si am gasit numai cuvinte complicate...am cautat in inima mea si te-am gasit pe tine

As iubi vantul, dar el mereu fuge, as iubi fulgerul, dar el ma va strapunge, as iubi ploaia dar ea ma va stropi, te-as iubi pe tine, dar... Tu MA VEI IUBI?

Tu erai pe un mal, iar eu pe celalalt. Incet am inotat, am inotat, am inotat, si cand credeam ca m-am apropiat, tu ai plecat. Nu ti-a pasat ca eu m-am inecat in dragostea ce ti-am purtat.

| BountyLoverXD a răspuns:

Doua stele se ridică,
Doar norocul ele indică,
Caci in ochii tăi am observat
Stralucirea acestor stele.
Buzele tale m-au fermecat
Au o strălucire printre ele.
Ele-mi zic fără miscare:
"Te iubesc fara-ncetare!"
Doar o sarutare,
Cu putina fermecare
Mi-ar spune ce-ai simti