Cel mai bun sfatuitor este tatal tau, nu-ti fie rusine si pune-i intrebarea asta
Dintai fii cea mai buna prietena a lui, ajutal, cind il gasesti in toane bune spune-i tot ce simti, funda terog
Zambeste cand il vezi, uita-te insistent la el, dar nu mai mult de 5 secunde dupa care privesti in alta directie, cand vorbesti intr-un grup in care e si el, daca el vorbeste ceva cu tine si altcineva vrea acelasi lucru, spune-le celorlalti sa astepte, astfel pe el il pui sus pe lista ta, asta ar trebui sa ii deschida ochii... din ce ti-am spus eu poti dezvolta ramurele
Buna scumpo . Ca sa ii arati ca tii la el, eu zic sa te apropii usor de el : stai mai mult timp cu el, vorbiti, radeti, glumiti si incearca sa te porti diferit cu el fata de ceilalti si isi va da singur seama de sentimentele tale. Daca nu reactioneaza in nici un fel, ar trebui sa ii spui simplu ca il placi. Stii vorba "Cu rusinea mori de foame" asa ceva e si in cazul tau. Poate sa fie apoi prea tarziu si sa isi faca alta prietena sau altceva mai rau, Doamne fereste. Eu zic sa incerci. :* Bafta!
O sa incerc. dar faza naspa e ca nu e din acelasi oras cu mine. Ne intalnim in weekend sau in vacanta cand mergem amandoi la tara la bunici! Mersii mersi pentru sfat!
cori1995 întreabă: