Pai. am si eu o prietena de genul asta, si o iubesc mult, dar nu indraznesc sa o intreb daca vrea sa fim impreuna. Oricum, poate ca la tine, fetei ii este frica sa nu piarda prietenia cu tine dupa ce va despariti
Frate la mine ea este a doua fata care imi e prietena de genul asta si iti spun ca cel mai bine este sa o intrebi.stiu ca iti trebuie tupeu dar crede-ma ca e mult mai bine sa fii respins decat sa te gandesti "cear fi fost daca?".eu la prima n-am avut curajul sa o intreb si am pierduto si mia parut extrem de rau dar n-am avut ce face.oricum.ms de ajutor
Baiete: viata e lunga si aduce destule necazuri si dureri de cap.
Iar antr-o relatie de prietenie(indiferent ca e cu o fata sau baiat)ancrederea e factorul nr 1. daca nu exista total,nu-ti face iluzii ca merita sa investesti sentimente puternice antro astfel de relatie.fa un pas anapoi si salveaza prietenia, ca poate cu timpul se coace si ea, i-o veni mintea la cap(n-ai precizat nimic referitr la varsta).
daca nu, nu s-au terminat fetele de pe planeta, si fii sigur ca exista si cea pe gustul tau.
ati pot fi utile si sfaturile profesorui Lucian Cristescuhttp://www.youtube.com/watch?v=8bUs4jNR0KA
asta cred ca-i pentru fete, da-i utila oricum, caut-o tu pe cea de baieti(poate nr 8)
bafta
Mutubal întreabă: