Nu o sa mearga nimic.E prea mare, las-o balta. Poate te crezi tu in stare sa faci fata unei relatii cu un baiat mai mare cu 6 ani dar te inseli.Tocmai de-aia pentru ca ti se pare ca e mai altfel, si cu amicii aia n-ai simtit la fel, cu ei iti permiteai ca a 2-a zi sa nu-ti mai pese.
Aici lucrurile s-ar schimba, si sunt 2 variante:
-ori s-a mai maturizat si el si si-a dat seama ca e o diferenta prea mare si o sa te vada ca pe o pustoaica
-ori hai sa zicem ca nu,si ar vorbi cu tine, dar nu ai face fata la toate cerintele lui, si s-ar alege praful de ``relatie``
Bai fata treaba ta pana la urma.
Nu mai veni aici sa ceri ``sfaturi``daca nu esti in stare sa accepti orice parere si te crezi buricul pamantului de le stii pe toate
Si crede-ma ca mesajul pe care mi l-ai trimis in privat ma face doar sa imi dau seama si mai mult de ce gen esti.Nu te mai obosi sa dai replica, nu imi mai bat capu` cu tine
De si ai zis uh : '' u incepeti ca el major eu proaspata adolescenta si de astea ca nu-mi pasa de fazele astea am 14 el face 20 in iulie doferenta de ani 5 ani si 7 luni mare cascaval cel mai bun raspuns si explicit primeste funda si vot''
Eu tot zic. diferenta e mare de varsta, dar dragostea nu are asa ceva
Si nu cred ca esti ''curva'' pentru ca sunt multe/ti tineri/e care au avut si mai multi prieteni. in momentul in care nu esti cu 2 odata nu esti considerata (curva)
Dar. in momentul in care erai si cu amicu lui si cu ala de 20 de ani. erai *curva* in devenire, dar nu esti!
Si fa-ti tupeu si vorbeste cu el, 2 vorbe nu strica. macar asa.
zii si uh ca ai dansat cu el atunci. si ca-l iubesti enorm, intreaba-l daca are aceleasi sentimente!
Funda? :X Te am ajutat cu ceva?
Nimeni nu va obliga sa raspundeti (alinac,Annia,σяίgίηaℓ nu trebuie sa dai anunt ca te dor ochi pastreaza vestea pentru tine ) in plus sa fiu sincera cine raspunde in legatura cu intrebarea in mare ce so inteles sa-mi zica nu-mi pasa arerea de genu:,,Invata sa scrii corect! daca n-ai rabdare scrie-ti o pagina de jurnal(mie asa mi se pare ca este ceea ce ai scris tu) sau expune-ti intrebarile,nelamuririle intr-o pagina de Microsoft word si dai copy paste cand o termini ca sa pot sa descifrez ce vrei! altfel eu una nu-mi pot da cu parerea! " bine nu-ti da cu parerea daca nu intelegi sasi dea cu parerea cine o inteles in mare sau faza,, Nu o sa mearga nimic.E prea mare, las-o balta." uau sti u de ce is eu in stare? so o sa repet cu alta ocazie sa nu mai te doara pe tine ochi si pe aia sa no doara neuronu cand citeste...
Invata sa scrii corect! daca n-ai rabdare scrie-ti o pagina de jurnal(mie asa mi se pare ca este ceea ce ai scris tu) sau expune-ti intrebarile, nelamuririle intr-o pagina de Microsoft word si dai copy paste cand o termini ca sa pot sa descifrez ce vrei! altfel eu una nu-mi pot da cu parerea!
Baga mare cu tupeu, traieste-ti viata pina la 30 de ani, nu zic sa-ti incepi viata sexuala de pe acum dar sa socializezi de la virsta asta e foarte bine deoarece sunt multe fete care nu stiu ce e ala baiat si le cad in plasa de la primul sarut, intai invatam si pe urmam practicam