Merea intrebare! In afara asta se practica! De aia e contractul ala prenuptial la germani..concubinajul e parvenit, tot din afara.Intr-un cuvant:femeile sunt cur.e-barbatii sunt gola.i, asta-i legea naturii!
Si da. EU! Cu toate ca i-mi vad de treaba mea la capitolul infidelitati! Dar doar femeie, nu nevasta!
Curva in pat poate . Sot infidel nu cred ca vrea cineva, poate doar daca-i o tipa ce sta cu respectivul din interes.
Un barbat serios care are un rost pe lume si isi vede de treaba lui nu ar accepta niciodata o femeie usoara drept sotie si in cazul femeilor numai cele cu un caracter slab ar accepta o infideliatate din partea sotului.
Tu vrei o sotie infidela?
Raspunde la intrebarea asta si vei primi raspunul la intrebarile tale.
Dar un sot care a precurvit inainte de a fi cu tine?
Adica a fost pe la cateva pasarici si mai vine si pe la tine...
Jesus, lol ar fi culmea o curva cu un infidel...
Ma intreb ce cuplu minunat ar face...
Nu cred ca isi doreste cineva asa ceva, sau poate tu vrei o femeie curva de nevasta?
Vre,hai s-o laum pe de-a dreptul si sa recunoastem ca ne indragostim mai ales de formele femeii/barbatului.de sani, fund si linii curbe.Asta e purul adevar, si daca e asa cum sa ne numim noi? AAA, vrei sa spui cadaca dupa mariaj se dovedeste a fi curba sau curbar? Prima data daca nu esti gelos, nu deranjaza.
El si ea ultimele 2 cuvinte cu ultimele 2 4 cuvinte.
Sotului infidel i'ar convenii sa iaba o nevasta curva, fiindca si el poate pleca la altele iar femeii la fel.