Pastila EllaOne are cu totul alt rol se foloseste cu scopul sa actioneze asupra opririi nidatiei.Insa este posibil ca printre efectele pastilei sa fie si una de intarziere a menstruatiei. Daca a fost luata in timp util pana la 5 zile de la data posibilei fecundari a ovulului eficienta pastilei este garantata.
Da pastila a fost luata la 30 de ore dupa. si problema e ca a doua zi trebuia sa-mi apara ciclul dar deja e a 3-4 zi si nimic.
Ti-a spus si @corbul care chiar stie ce zice...iti mai spun si eu o data.
Nu te mai stresa, la tine e mai mare panica decat problema, pastila si-a facut efectul, chiar foarte probabil ai luat-o inutil, nu cred ca exista sarcina in cazul tau...iar efectul pastilei iti poate dergla ciclul nu acum, mai multe chiar.
Ai sa vezi ca esti in regula si nu ai ramas, dar ai rabdare.
Pai stiu dar asa sunt eu, si plus ca nu sunt acasa, nu prea am chef de surprize.
EllaOne nu elimină riscul unei sarcini în toate situaţiile.
În cazul în care următoarea menstruaţie întârzie cu mai mult de 7 zile, dacă menstruaţia are un caracter
anormal sau dacă există simptome care să sugereze o sarcină sau în cazul în care există dubii, trebuie
efectuat un test de sarcină. Ca în cazul oricărei sarcini, trebuie avută în vedere posibilitatea apariţiei
unei sarcini ectopice. Este important de ştiut că apariţia sângerărilor uterine nu exclude sarcina
ectopică. Femeile care rămân gravide după administrarea ellaOne trebuie să îşi contacteze medicul
După administrarea ellaOne, este posibil ca menstruaţia să înceapă uneori cu câteva zile mai devreme
sau mai târziu decât data aşteptată. La aproximativ 7% dintre femei, menstruaţia a început cu mai mult
de 7 zile înainte de data aşteptată. În aproximativ 18, 5% dintre cazuri, s-a înregistrat o întârziere de
mai mult de 7 zile, iar în 4% dintre cazuri, întârzierea a fost de mai mult de 20 de zile.
anonim_4396 întreabă: