anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cit timp a durat sa uitati persoana iubita dupa ce va-ti despartit? in special daca a fost prima dragoste sad

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu ai pentru ce!
Capul sus, și demonstrează-i că ești suficient de puternică încât să treci peste această dezamăgire!
Sunt sigură că în viitor vei găsi pe cineva care să te merite și să te aprecieze la adevărata valoare!

11 răspunsuri:
| InvisibleGirl a răspuns:

Buna! happy
Asta difera de la caz la caz.Mie una mi-a luat 9 luni sa trec peste prima relatie.Si am crezut ca nu am sa mai fiu niciodata fericita.Dar astea au fost vremuri de mult apuse.Acum sunt cu un baiat la care tin mult mai mult decat am tinut la primul meu iubit, iar acum rad cand ma gandesc cat de prostuta am fost happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mult sincer n-am crezut ca o voi uita vreodata / cam in 8/9 luni am uitato / prima iubire nu se uita complet niciodata

| Originalone a răspuns:

Mai sincer nu stiu cum sa-ti explic exact.
Dar cred ca e ceva special la prima dragoste, mai ales la femei.
Poate femeile sufera urat de tot.Barbati o fac doar din placere sa le duca la pat, apoi le lasa la alti profesionisti gigolo.

| liii a răspuns:

Mie mi-a luat vreo 2-3 saptamani.Numai ca de atunci mereu imi aminteste cate un prieten de el. Daca nu-mi aminteau probabil il uitam si mai repede.

| monyk a răspuns:

Buna,pai eu l-am uitat pe primul meu prieten, pe care l-am iubit mult si cu care am fost 3 ani,l-am uitat in jumate de an,dar totusi nu pot spune ca l-am uitat complet,pentru ca prima iubire nu se uita niciodata,dar asta e,viata merge mai departe, nu mai simt iubire pentru el dar mi-a ramas in amintire, acum am o alta relatie de 2 luni si ma mai gandesc din cand in cand la fostul, totusi acum vad relatia care am avut-o cu alti ochi si.asta e,asa a fost sa fie,poate daca era aproape de mine nu a-s fi renuntat la el,dar distanta si-a spus cuvantul si s-au intamplat multe lucruri care acum nu are rost sa le mai detaliez. Oricum depinde de fiecare persoana in cat timp uita persoana iubita,depinde de intensitatea si durata relatiei, altii pun suflet mai mult si sunt mai sensibili si uita greu, altii in schimb reusesc repede sa lase in urma trecutul.

| rainb0w a răspuns:

Niciodata!
Mai ales in cazul in care prima dragoste, incepe de la " Primul Sarut " pana. in ultima etapa! Si doare si mai tare cand stii cat de mult va iubeati si totul a devenit scrum, nu din vina voastra, asa a fost sa fie!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La mine prima dragoste nu am uitat-o...si sincer prima dragoste nu se uita niciodata

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Nu dispera @Angelxp!
Timpul le rezolvă pe toate.
El este cel mai bun profesor, și te va învăța că poți fi fericită și fără persoana care nu te-a meritat!
Baftă!

| Angelxp a răspuns (pentru ÉrotiqueConseils):

Mersi mult la toti pentru sustinere...sufar deja de prea mult timp si nu pot inca sa cred ca totul s-a terminat, il iubesc foarte mult si mii foarte dor de el, dar degeaba...

| Angelxp a răspuns (pentru ÉrotiqueConseils):

Mulțumesc mult pentru cuvinte bune sad. Sper și eu să fie așa! Ține fundița! :*

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns (pentru Angelxp):

O să fii, am încredere!
Mulțumesc pentru apreciere, și îți doresc numai gânduri bune!