Pai daca tii cu adevarat la ea incerca sa iti ceri scuze si ia-ti inima in dinti si spune-i ce simiti altfel vei regreta poate si ea simte la fel crede-ma am patit-o comunica si u cu ea incearca sa vezi ce ii place si ce nu convingeo ca sunteti facuti unul pentru altul... eu iti urez bafta nu uita daca nu risti nu castigi
Lasa timiditatea, si vorbeste cu ea pur si simplu. Doar fata in fata iti poti da seama, ce simte ea cu adevarat.
Buna! ceva frumos ceea ce spui tu iti dai seama ca daca ti la ea normal ai ceva emotii si te pierzi, dar incearca sa te stapanesti, fi mai sigur pe tine si arata-i si ei chestia asta, caci, cu aceasta timiditate nu poti face nimic, mai mult te trage-n jos si daca nu reusesti sa-ti stapanesti emotiile nu cred ca se va intampla mare lucru decat sa ti-o ia altul inainte si nu cred ca-ti doresti chestia asta! da de ea intr-un fel nu stiu si vorbeste-i!
Cateodata lucrurile de genul asta conteaza prea mult... De aceea lasa timiditatea de o parte. Trage aer in piept ca si cum ai vrea sa te pregatesti sa inoti si spune-i. Nici nu vei crede cat de bine te vei simti dupa asta. Fetele inteleg acest "sacrificiu" daca pot sa ii spun asa. Daca nu o faci acum vei regreta!
Nu cred ca este nevoie sa-si ceara scuze, pentru ca el nici macar nu stie ce vrea fata asta cu adevarat, dupa nu cred ca vrei sa te i-a de fraier caci nu e bine, Incearca sa vorbesti cu ea fata in fata nu prin ''sticla'' si atunci sa vezi ce are ea de gand si daca te priveste si ea altfel si daca sentimentele ce le simti tu iti sunt impartasite!
Fratie ai mare grija. Daca ea tinea la tine nu cred ca v-ati fi certat, nu cred ca ai fi primit ignore. Daca vrei sa mai rezolvi ceva, parerea mea : Cereti scuze tu ( da. tu ca asa-i normal ), spune-i ca nu se va mai repeta. Poate ea nu se astepta din partea ta sa speri la mai mult. Cere-ti iertare, si roag-o sa fiti cum ati fost inainte, adica prieteni. ( Spun asta din proprie experienta!)
Functioneaza, atunci cand consumi bauturi alolice ai un tupeu neimaginabil, da in caz ca faci asta sa te abti sa nu o injuri, bafta!