| AnonnimaA a întrebat:

Colegul meu de banca este prietenul meu cel mai bun. Avem foarte multe lucruri in comun si ne intelegem foarte bine. In fiecare zi ma suna si vorbim ore intregi.
De ceva vreme il plac si asta vara m-a invitat in oras, in parc, la film, apoi m-a invitat la bal si am hotarat sa stam in aceeasi banca.
Prin octombrie am avut curajul sa ii spun ca il plac si el mi-a spus ca ma place ca o prietena. Eu nu am plans si nu am reactionat urat. In urmatoarele zile imi tot spunea ca sunt uimitoare, ca am rezistat si ca el nu ar fi putut.
Desi de cand stam in banca e tandru, afectuos, pune mana pe piciorul meu, ma imbratiseaza, ma gadila, ma tine de mana, se joaca in parul meu etc. el a continuat sa faca asta si dupa ce i-am sspus ca-l plac. I-am spus sa ma lase in pace, ca vreau sa il uit,pentru ca lui ii place de alta fata,care nu il place pe el si mi-a spus ca nu poate sa ma lase ca sunt speciala pentru el si ca ne intelegem foarte bine.
Acum cateva zile a incercat sa ma "muste de gat". Pretindea ca este vampir. Lucrurile astea le face doar cu mine.
Nu inteleg de ce face asta. Toti colegii ne spun ca ne comportam ca si cum am fi un cuplu. Si cand il intreb daca ma place nu neaga,dar nici nu spune "da". Nu stiu ce sa mai cred.
Colegele imi spun ca ma place, dar nu stie ce vrea. Daca nu m-ar fi placut,nu ar mai fi facut gesturile astea si nici nu m-ar mai complimenta. M-ar fi respins.
Eu cred ca nu ma place, dar o mica parte din mine spera ca o va face, pentru ca mereu imi da speranta si imi spune "daca am fi impreuna...".
Voi ce parere aveti? Este complicat, dar va rog sa imi dati niste sfaturi! Chiar nu stiu ce gandeste, ce vrea si nici nu stiu ce sa fac. Povestea este mult mai ampla, dar am vrut sa spun doar o particica.

Răspuns Câştigător
| frostxtq a răspuns:

Te place dar poate nu stie cum ar trebui sa se comporte cu tine daca ati fi un cuplu si atunci prefera sa ramaneti la stadiul acesta.

4 răspunsuri:
| Inspiration a răspuns:

Te place, ca orice vampir cred eu. Arrrrr.

| AnonnimaA explică (pentru Inspiration):

happy Daca ar fi asa, de ce nu recunoaste?

| Petrust a răspuns:

Eu asi zice sa-l ignori un timp. Mai vorbeste si cu alti baieti, ca el sa observe, etc. Apoi sa vezi reactia lui. Daca intr-adevar te place va intreprinde el ceva. Succes!

| ZigZagDOLF a răspuns:

Vrei sfatul meu? Nu-l baga in seama cateva saptamani. Vorbeste cu alti baieti si o sa vezi ca se va simti rau ca nu o recunoscut ca te place