E frumoasa...foarte frumoasa.
Dar uite o chestie-rima! Ai...2 tipuri de rima, din care la 2 stofe e cam incompleta.De genul...vant-plang.Ar fi fost mai expresiv sa o aduci la incrucisata.
Ai monorima la penultima strofa...ar fi dat si mai bine sa mai folosesti monorima si in alta strofa.
Ce as schimba eu...
-de n-ar mai exista umbrelele (cu "mai")
-de al meu nor-de un nor(pentru ca nu e numai un nor, dar daca vrei sa aduci totul intr-un cadru unic poti sa pastrezi-daca la asta te gandisei)
-dupa buzele tale dulci, al 3-lea vers, fara si.Doar "te-as implora"
-as repeta verbul "a tine",si as scrie "O sa vina soarele-tine-ma pana atunci"-asa am trecut din cadrul de conditional la cel de imperativ-prezent, pentru ca in strofa ce urmeaza ai scris "iti fac mii de bai"-vezi? e in prezent.
-dupa sa te pot uda din cap pana in picioare as scrie celalalt vers..."sa traiesc iubirea..."apoi iar as aduce in prezent-Tu ma incalzesti, simt acea splendoare"
-apoi "dar uitandu-ma atent...-am fost orb!
Eu sunt omul...tu esti marea..."
Si da, daca tot raspundeti, faceti un pic de efort si aveti macar 15(16) ani si oleaca de cultura, ca bineinteles imi place mai degraba sa fiu "strivit " de oameni inteligenti, decat admirat de oameni cu creier neted ca sticla. Si cititi un pic si precizarile de dupa poezie, ca poate, nu stiu, n-o sa ma mai enervez cand citesc comentariile de 10 caractere. Va multumesc! Si nu uitati ca dau funda!