Pentru mine nu conteaza. Tu stii daca e ok si te simti bine in compania unui partener mai mare. De la 17 la 24 sunt 7 ani diferenta. Nu e atat de mare. Dar gândește te si la faptul că tu mai ai scoala, poate vrei sa urmezi o facultate, el își poate dori o familie mai repede. Tu daca te simti ok si crezi ca va merge, e alegerea ta.
Eu imi doresc sa continuie relatia doar ca mama nu e de acord cu el cand stau de vorbă cu ea despre el incepe sa il jigneasca
Uneori, nu; dar în cazul tău e posibil să fie o oarecare problemă. În sensul că la 17 ani nu ești destul de coaptă pentru un băiat de 24 care ar vrea doar să profite de tine.
Dacă totuși e vorba despre un tip OK, tunci nu ar fi ceva prea ieșit din comun. Oricum, sfatul meu e să ai în vedere scopul tău principal în viață: familia sau cariera. Dacă îl vrei pe al doilea, lasă relația în „pauză" măcar încă vreo 2-3 ani.
Imi pare rau. si la mine a fost la fel. Diferenta de 6 ani, dar a inteles. Încearcă să îl prezinți mamei tale, eventual familiei, poate o sa inteleaga situația, sa vada ca are intentii bune samd.
In cazul vostru da, conteaza. Un barbat de 24 de ani ce se uita la o fetiță de 17 e un ratat la care cele de varsta lui nu se uita. Tu fiind naiba, nu e vina ta, ci a varstei, salivezi la gandul ca unul de 24 de ani se uita la tine. Personal, mi se pare foarte nepotrivit, mai ales din partea lui, la 24 de ani ar trebui sa fii mai matur. In plus, ti-as sugera sa ai grija la intentiile lui, tu in credulitatea ta il crezi perfect, si s-ar putea sa ai o surpriza neplacuta si sa plangi si tu in perna.
Da. Tu esti mica si nu stii dar el e clar praf. Sa te uiti la 24 de ani la o copila? Patetic.
Desigur ca da. El ar trebui sa se uite la fete de varsta lui, nu la copile. Tu daca ai avea 24 de ani, te-ai uita la un mucos de 17? Hai sa fim seriosi.
Nu conteaza, dar trebuie sa ai grija sa fie o relatie echilibrata pentru ca fiind mai mare va vrea unele lucruri mai repede decat ti le doresti tu poate.
Un barbat de 24 de ani care se uita la o copila de 17?*-*
Si vice-versa de altfel?*-* o fetita de 17 care se uita pe astia de 24?*-*
RAR iese ceva ok.
O inteleg pe mama ta.
Vezi ca te murdaresti de bale la gura. Sterge-te si dupa mai vorbim.
Ps. Desigur ca alea de 13, 14 se uita la tine. Una normala iti miroase iq de maimuta de la o posta.
La fel ca si respectivul, nu esti in stare de una de varsta ta. E mult mai usor cu o fetita, naiba, credula, extaziata ca un barbat se uita la ea. Folosesti termenul "femei" dar in discutie e o fetiță, deci e lipsit de sens. Trebuie sa fii un ratat fara viitor sa ai o "relatie" cu o pustoaica, tu fiind barbat in toata regula. Stiu, stiu, pentru alea de 24 un BMW din '95 nu e suficient, liceul la agricol nu e suficient, scoala vietii nu e suficienta, in plus alea mai vor si fapte nu doar cuvintele ce le ametesc pe fetițe.
Ce iq ca iti trebuie mai mult cap sa le impresionezi pe copile, alea in vârsta poti sa fii bâtã ca se uita doar la ochi frumosi, care o fac.
Spune-i pateticului, nu mie. El se crede mare armasar. AM vazut din nou cat de mare si tare este.
Marius22222222222 întreabă: