IriGabi cum mai fata?
''Vreti sa ne intalnim pe GTA SA-MP?'', ''vreti sa ne vedem dar cel mai probablil putem sa ne vedem marti(6.09.11) si in celelalte zile pentru ca acum sunt plecata undeva...aaa si daca puteti pe la ora 6 sau 7 seara ca nu stiu sigur la ce ora ajung...''
Trebuia sa zici sa ducem si popcorn si milkshake ca sa sarbatorim intalnirea de pe net. Adica cum vrei sa te intalnesti intr-un joc dar sa anunti cu cateva zile inainte, ca nu cumva sa nu fim prezenti la ''intalnire''. Chiar nu ti se pare ca e un pic ciudat?
Crezi, cred... Bla-bla. Prea multe chestii de felul asta. Daca incerci sa urmaresti logic firul povestirii, si sa intelegi ce citesti, realizezi ca de multe ori chestia e pusa prea mult, doar de dragul de a o repeta. Mai bine vino cu altceva, ca sunt destule chestii dragute de acest gen care mereu se repeta, insa iti si ofera ceva logic si de inteles.
Mda...auzi da u crezi ca daca tias pune o intrebare ai crede ca eu cred ca u crezi ca eu cred ca esti fraier? oricum...lasand la o parte chestia asta prosteasca vreau si eu sa stiu de ce miai raspuns asa la intrebarea asta http://www.TPU.ro/......ce-server/ pentru ca n-are nici o logica