Ia ce raspunsuripune si bate-l cicaDraga mea exista politie, si DA il poate pedepsi pentru hartuire si santaj normal.Ia si tu atitudine ignora-l da-l in rasa lui de cocalar fii cat poti tu de dura inchidei in nas cu orice evita-l pe cat mai mult posibil.Pana rezolva politia asta nu merge pe strada singura sau insotita de unu doi prieteni, sa fii cat mai in grup posibil unde sunt mai multi creste si frica lui si e mai greu sa se mai apropie de tine.Nu te supara ce varsta ai tu, si ce varsta are individu?
Din pacate am facut o prostie, Eu am 15 si el are 14 e mai mic ca mine si din cauza asta se poarta asa, e un copil rasfatat ( ca un copil mic, cand ii ei jucaria si tipa si plange pana cand nu i-o dai inapoi, problema e ca ma ameninta si eu sunt mai emotiva de felul meu asa, si mi-e frica de el si mi-a prins firea si acum numai scap de el ).
Nu e normal ca el sa decida in locul tau,nu esti obligata sa i asculti lui tampenile chiar daca se crede buricul pamantului, de genul asta de,, oameni,, greu scapi, in trecut am avut si eu de a face cu unu de teapa lui si sincer numai cu ajutorul politiei am scapat de el
Depinde cati ani are... pune si tu niste prieteni mai mari sa se ia d el adica sa.l ameninte, intimidari chestii. si daca nu inceteaza pune.i paia sa.l arda
Sfatul meu e sa vorbesti cu mama ta si sa va duceti la politie. politia il va cauta sa ii puna in vedere sa te lase in pace si daca nu va asculta va fi amendat...si pana la urma va inceta
Vorbeste cu mama ta si cu politia! Si cu prieteni sau rude care sa vorbeasca cu el sa il ameninte daca nu te lasa in pace ajunge la politie!
Pai daca nu vrea sa inteleaga fa-ti pe altcineva si va vedea ca ai trecut peste el.sau roaga-ti u prieten sa te ajute sa il pacaliti ca sunteti impreuna daca nu vrei sa iti faci pe altcineva. si mie mi s-a intamplat si eu asa am facut
Mi-am facut pe altcineva, a venit ieri cand am iesit afara cu el si cu niste prieteni a venit cu vreo 6 baieti l-au batut` si ce-am rezolvat?! E din ala gen ( eu sunt mare si tare, de mine nu se atinge nimeni si pe mine ma asculta toata lumea )
Deci sa stii ca e normal ca el sa faca asa dupa ce va'ti despartit, dar nu 4 luni. O saptamana, doua. Cel mai bine pentru ar fi sa iti gasesti alt prieten si atunci poate el va inceta sa mai face gesturi de astea . Ai zis ca te jigneste, etc insemna ca nu tine la tine si face toate astea doar ca sa suferi tu. Si in caz ca ti'ai gasit prieten si el continua cu chestii de alea cel mai bine ar fi sa ii zici prietenului tau sa vb cu el Dar am o intrebare, tu l-ai iubit? si daca l-ai iubit, acum l-ai tii la el?
Da l-am iubit mult, l-am respectat, am facut tot posibilul ca sa fie fericit (nu te gandii la prosti) Un prieten bun de al lui care statea toata ziua la el, imi spunea mereu ca, cand nu ma vedeam cu el el chema pe cate una la el acasa. Oricum l-am iubit mult, insa mi-am pierdut increderea in el, ma jignit ma hartuieste, ma ameninta! Sincer, la amnintat mama si cu politia Dar el sustine ca l-a amenintat degeaba, ca nu mi-a facut nimic, intr-adevar nu m-a lovit, dar santajul si hartuirea se poate da la politie?!
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: