| Wx_SHorror_1996 a întrebat:

Copii,oare cum apar copii?

10 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde de nivelul de educatie. Unii copii apar pe neasteptate adica din greseala in cazul prostilor fiind copii nedoriti sau in urma dorintei reale in cazul femeilor/cuplurilor inteligente cu un grad ridicat de educatie adica copii doriti. Oare tu din care categorie de copii faci parte?

| LaLaura a răspuns:

II aduc barza. happy
Nu. barbatul( baietii) si femeia( fetele) fac sex, barbatul ejaculeaza in vaginul femeii, intr-o ejaculatie sunt in jur de 500 de milioane de sper­ma­tozoizi, doar un spernatozit ai nevoie pentru a fecunda ovulul unei femei, odata ce este fecundat, ovulul se divide si apoi se naste un embrion, mai incolo este un copil, pe la 7-9 luni, iese bebele.
Asa apar copii.

| LoveSleep a răspuns (pentru LaLaura):

Ce deștept mă simt!
Din 500 de milioane de spermatozoizi, doar eu am găsit drumul "vieții".

| LaLaura a răspuns (pentru LoveSleep):

Sper ca merita.

| Zenithf a răspuns:

Copii le scoate fotocopiatorul ala din birou' lui tata. Copiii apar in momentul fecundarii, in ovul patrunde spermatozoidul, se combina materialul genetic de la cei doi si rezulta zigotul. Acesta incepe sa se divida de nu stiu cate ori si migreaza in acelasi timp spre uter, unde se fixeaza de mucoasa uterina. Aici, jumate din celule vor forma, impreuna cu celule din epiteliul uterin, placenta, iar celelalte vor forma embrionul. La vreo 8 saptamani incepe sa se formeze canalul spinal, la 14 are sistemul nervos format, de asta la noi in Romania avortul este permis pana la 14 saptamani. Dar, daca viata incepe din momentul fecundarii, atunci este oricum o crima.

| LoveSleep a răspuns (pentru LaLaura):

Nu prea thinking

| LaLaura a răspuns (pentru LoveSleep):

Nasol atunci.

| diaadb a răspuns:

laughing

| AleAlexandraIdk a răspuns:

" Parintii se iubesc " Spuse mama, cu zambetul pe buze. =)

Întrebări similare