| marry_2494 a întrebat:

Cred ca am facut o greseala, am stat cu un baiat 2 ani jumate dar in ultimul timp nu ne-am prea inteles pentru ca el desi ma iubeste este indiferent si cateodata imi vorbeste urat. In perioda in care am stat despartiti am cunoscut un baiat care ma aprecia si a inceput sa tina la mine sincer.era un baiat bun dar era sarac si parintii mei nu l-ar fi acceptat.desi imi era bine cu el nu l-am putut uita pe baiatul cu care am stat 2 ani si m-am impacat cu el. mi-a promis multe si nu s-a schimbat spune ca eu sunt de vina.acum ma simt prost si stiu ca l-am pierdut definitiv pe celalalt baiat ce sa fac? nu pot uita astia 2 ani. mersi

Răspuns Câştigător
| pupu_7309 a răspuns:

Uita-te in inima ta si vezi pe cine iubesti.nu te uita ca au fost 2 ani daca nu va intelegeti bine.cateodata mai este si obisnuita crede-ma ca stiu din proprie experienta.iar daca il iubesti pe celalalt sie l pe tine explica-i cum au stat lucrurile si te va intelege daca te iubeste.nu uita.nu te uita inapoi ptk au fost 2 ani.tot ce conteaza sa va fie bine impreuna in prezent

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Orice inceput are un sf si asta e sf vostru.nu te uita la bani ci l iubire pentru ce faci cu bani? daca el te ignora iti vb urat.

| jasmine11 a răspuns:

Daca a fost doi ani frumosi normal ca nu ii poti uita dar daca se comporta urat cu tine de la inceput, dai draq ca mai pot fi si alti, vorba e ca, cred ca s-a saturat de tine in cat este indiferent, si sigur te si insala, de aia e asa, pentru ca nu mai are nevoie de tine, ar fi bine sa vorbiti, mai bine,

| marry_2494 explică:

Am incercat sa il caut pe baiatul acela care se comporta frumos cu mine dar nu mai vrea sa vorbeasca cu mine deoarece l-am ales pe celalalt si am vorbit cu el cat timp vorbeam si cu el.mai pot sa fac ceva?