| Loewee a întrebat:

Cred ca se numeste psihologia caligrafiei.
Este vorba despre un ID de mess pe o bucata de foita (scris cu rosu, cred ca nu avea alta culoare la indemana) dar ce ma intereseaza este ca dupa ce a scris id-ul la inconjurat intr-un dreptunhgi la margini nu foarte bine imbinat tongue. Stie cineva ce poate sa insemne? Multumesc anticipat.*Am sa votez raspunsul cel mai bun desigur. Tin sa precizez ca nu suntem copii de 5-8 care isi scriu biletele in timpul orelor pur si simplu asa s-a intamplat sa fac rost de id-ul ei. big grin

Răspuns Câştigător
| unknøwn a răspuns:

A încadrat pentru a părea mai important. Să pară important pentru tine, să fie vizibil. Adică nu e ca şi cum ar da id-ul acela oricărui băiat.
Adică aşa interpretez eu.

5 răspunsuri:
| Vi003 a răspuns:

A vrut doar sa-ti atraga atentia ca te vrea in spatiul ei pe care l-a delimitat printr-un dreptunghi (si rosu!). id-ul acela, chiar daca este al ei, esti de fapt, tu! Cred ca este o fata hotarata care stie ce vrea si este foarte sigura pe gandurile si faptele ei. Acum, incearca, ca n-o fi foc!

| SunnyDay88 a răspuns:

Grafologia se ocupa cu asta si are aplicatii in psihologie si criminalistica.
vrei sa stii toate chichitele, pune mana si studiaza.

| Loewee explică:

Multumesc amandurora, ati scris amandoi in la 12:17... Vroiam sa votez raspunsul cel mai rapid. Sper sa nu va suparati dar nu dau nici un vot ca sa fie cel mai corect. Multumesc inca o data pentru raspuns.

| Loewee explică (pentru SunnyDay88):

Mi-ar placea, dar cu siguranta trebuie sa te implici ca sa ajungi sa cunosti toate detaliile si mai bine cand am nevoie, am sa pun o intrebare si cine v-a dori sa imi raspunda, o sa o faca happy

| h3r a răspuns:

Important e că ai făcut rost de id-ul ei, nu?
Vrea să atragă atenția, vrea să-ți arate cât de important este id-ul ei, ea știe asta, dar trebuie să știi și tu. Se așteaptă să fii foarte încântat.