Nu știu exact ce să răspund, as putea sa vorbesc în mod logic: sunt persoane care nu au o părere bună despre persoanele de genul (lesbi, gay etc.). Chestia este ca ești și mică, adică la 12 ani nu prea ai cu cine sa vorbești despre așa ceva. Atracțiile și relațiile de genul sunt păstrate doar la modul personal, adică nu cred ca mulți vorbesc despre asta. Ar fi indicat să ai grijă dacă te îndrăgostești de o fată, mai ales daca acea persoană nu este lesbi ai putea sa intri in depresie dacă nu ești matura din punct de vedere emoțional. Cred ca ar trebui să încerci să te stăpânești in astfel de situații, și revenind la atracția ta, nu este o problemă mare așa cum poate consideră alții. Dacă ai niște părinți cu care poți discuta astfel de lucruri, ar fi bine sa o faci, dar din moment ce visezi la primul sărut la 12 ani nu prea pare ca s-au implicat foarte mult la creșterea ta. Ai putea sa intri pe grupuri de LGBT (comunitate lesbiană, gay, bisexuală și transgender), poate îți poți găsi pe cineva cu care sa fi împreună. Nu sunt de atracție diferită așa ca nu pot să te ajut cu foarte mult, o persoană ca și tine ți-ar putea da sfaturi. Poate te-am ajutat cu ceva.
Felicitari, sa fie intr-un ceas bun si multumim de informatie. Asta a fost, ai vrut doar sa ne anunti sau ai si vreo intrebare de pus?
Bravo ție, felicitări, bine ca ti-ai dat seama. Asta-i tot? Întrebarea care e?
AndrewTate7789 întreabă: