anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeți ca aduce vreun beneficiu unei potențiale viitoare relații dacă doua persoane își trimit reciproc nuduri și videoclipuri când se masturbeaza? Adică ii apropie in vreun fel pe cei doi? Totuși e ceva destul de intim, nu? Precizez ca persoanele s-au cunoscut pe internet, sunt la distanta unul de celălalt si nu s-au văzut in realitate. As fi curioasa un baiat ce crede.

17 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Unii zic ca e un semn de incredere. Eu personal nu as trimite, si sunt tip, Iar relatiile la distanta nu prea tin.

| anonimuIl a răspuns:

Un băiat sau bărbat dacă te vede pe tine dezbrăcată sau care mai faci și altceva nu are o părere bună.

| anonimuIl a răspuns:

Ce ai spus tu să faci e pentru bolnavi mintal.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu. 2. Nu. 3. E intim dar nu apropie.

| VoidEternal a răspuns:

Well, e posibil.

Dar doar pentru ca exista aceasta compatibilitate online, nu inseamna neaparat ca ea exista si in viata reala. Daca cei doi s-au intalnit si inainte, si exista chimie intre ei si cand sunt fata in fata, atunci e altceva.

| LordCristobal a răspuns:

Daca ei se simt confortabil atunci nu e nicio problema.
Dar totuși nu e bine să trimiți poze nud unei persoane pe care nu ai văzut-o fața în fața.
Eu personal nu as trimite poze nimănui nud, nici măcar iubitei.
De ce zic asta?
Pentru că persoana căreia i-ai trimis un nud te poate șantaja și intimida cu acel nud oricând dorește ea daca se supără pe tine.
Concluzia e că nu e bine nu e bine să trimiți poze nud nimănui.

| ywar a răspuns:

Intimitatea e intimitate si nu se expune. Poti face plaja fara slip, fara sutien. E alegerea fiecaruia. Eu unul am facut-o, dar am ales asta. Nu m-am lasat fotografiat, filmat sau alte combinatii periculoase. Asadar.
A trimite nuduri sau alte filmulete sau poze indecente etc...inseamna expunere si posibil risc de santaj, fapta penala-de altfel.

| Hammurabi a răspuns:

Eu refuz din start orice fel de combinații virtuale.
O simplă conversație e singurul lucru pe care îl consider acceptabil, dar și acela doar temporar.
În rest, la capitolul relații, orice se întâmplă pe net și nu în realitate, pentru mine e egal cu zero.

| SirenicaCuMomite a răspuns:

Nu,mi se pare doar trist şi prostesc. Şi ce om, mai ales femeie, care are măcar o fărâmă de creier în capul ăla, ar trimite aşa ceva unui necunoscut? Dacă le trimite amicilor? Dacă le postează pe nu ştiu unde? Dacă o să te şantajeze la un moment dat cu ele? Nu poți să ştii ce e în mintea lui şi ce planuri are cu tine.De ce să rişti toate astea doar pentru un om pe care nu îl cunoşti şi despre care e foarte posibil să ştii mult mai puține lucruri decât crezi? Pe net poți fi oricine. Măcar v-ați văzut pe cameră? De unde ştii că nu o fi vreun grăsan libidinos de 40+ care caută material de labă.Nu ai dat multe detalii şi de asta îți zic.
Nu sunt fană a cunoscutului de oameni pe net cu un astfel de scop, dar tu dacă eşti, măcar găseşte-ți unul din oraşul tău şi vedeți-vă şi voi ca oamenii normali într-un loc public şi de acolo mai vedeți ce se urmează.Nu-ți mai pierde timpul cu tipi care-s la nu ştiu câte sute de km poate şi cu care te-ai putea vedea din ani în Paşti şi mai mult de atât, nu-ți mai asuma riscuri aiurea.

| Together a răspuns:

Da, ii apropie mai mult decat discutii platonice, dar mai putin decat daca ar fi impreuna.

Sexul e foarte important pentru barbati, vor cauta sa se lipeasca de tipe cat mai atragatoare care le ofera sex. Daca nu are optiuni reale se va atasa si de o relatie la distanta in care are un fel de eliberare sexuala.

Dar daca apare o tipa care ii ofera sex, va fi greu sa-si mentina atasamentul pentru relatia la distanta.

| 1997onur a răspuns:

Nu știu nu am făcut în viata mea așa ceva și nici nu se va întâmpla este prea de tot sa faci așa ceva.

| Goete a răspuns (pentru anonimuIl):

Tu nu vorbi in numele altora

| Goete a răspuns (pentru anonimuIl):

Sau de neinteles pentru neolitici

| Goete a răspuns (pentru SirenicaCuMomite):

Si despre ce "riscuri" vorbesti, totusi, tu "om cu o farama de creier in capul ala"?
Ce risti totusi, si de ce nu poti sa iti traiesti viata cum vrei? Cel care da mai departe pozele tale da, risca inchisoarea. Dar tu nu risti nimic si corpul il ai din nastere nu l-ai furat ca sa-l ascunzi, il areti cui vrei cand vrei si cum vrei Fara sa Risti

| SirenicaCuMomite a răspuns (pentru Goete):

Din ce peşteră ai mai ieşit şi tu? rolling on the floor

| Goete a răspuns (pentru SirenicaCuMomite):

Din pestera mamei mele, dar tu esti pregatit sa intri in pestera nu sa iesi

| Goete a răspuns:

Uite cine este capacitat sa decida binele si raul