Eu am avut o relatie cu un coleg de clasa si sincer, nu e deloc ok.dar nah..cine stie, poate la tine o sa mearga!
In ce sens nu e ok? relatia sau dupa ce v-ati despartit? apreciez oricum raspunsul tau
Nu este bine pentru ca ajungi sa te plictisesti de acea persoana, o vezi tot timpul, stii prea multe despre ea... daca acea persoana ia o nota mai mare decat tine va incepe invidia, daca o ia mai mica vei crede ca esti superioara lui etc etc..nu merge, cunosc multe persoana care au incercat si in maxim o luna a fost gata
Am auzit variante cum ca...nu e ok,pentru ca la un moment dat, o sa te desparti de aceea persoana, si sa va vedeti in fiecare zi, in ceaiasi clasa...ah o sa treci greu peste! Dar depinde cum merg relatiile intre voi doi, poate nu o sa fie asa.
Numai bine!
Dc nu ar merge? Nu inteleg? Mie cat imi este de greu imi merge relatia la distanta iar una care e asa de apropiata sa spun dc sa nu mearga/? acum normal depinde de oameni si de sentimente.
Esti la o varsta perfecta pentru ati incepe o relatie, deoarece ganditi altfel.Eu iti doresc bafta in relatie si nu uita, daca va iubiti orice e posibil!
Si eu am avut o relatie! Nu e deloc ok! E un sentiment ciudat, adica e ceva nasol. nu iti recomand! Toata clasa o sa va vorbeasca pe colturi etc.
Lol...functioneaza o relatie intre doi colegi de apartament dar mite intre doi colegi de clasa, nu locul unde esti favorizeaza relatia ci ceea ce simti pentru celalalt.
alex556 întreabă:
beausingurlamasamea întreabă: