Poti incerca să abordezi sute de femei. Dar dacă nu stii cum sa o faci, tot singur vei fi.
Nu trebuie abordate, trebuie atrase.
"Secretul nu este să fugi după fluturi...ci să ai grijă de grădină, astfel încât fluturii să vină la tine", te prinzi tu.
Homo sapiens a evoluat prin selectia naturala si selectie sexuala, de aici reiese ca astea conteaza extrem de mult, viata fiind o selectie a celor mai buni, asta e realitatea, realism vorbind vreo 25% dintre barbati sunt atragatri fizic =au gene bune, in fapt de a lungul istoriei doar 1/4 dintre barbati sau inmultit, asta e realitatea dura
Țin sa te corectez ca noi suntem o civilizație creata de Dumnezeu iar evoluționismul este o teorie a celor care nu cred în Dumnezeu iar aspectul fizic nu contează deloc, am văzut atâția barbati urâți cu femei frumoase, dacă exista socializare și caracter, fizicul și starea materiala nu mai sunt criterii de selecție.
Tu de ce nu găsești?
Daca postezi astfel de întrebări bro pe aici clar nu ai nici o șansă cu fetele. Tu nu știi nici să le seduci, sa le abordezi. Tu numai cu bani o sa ai ce îți dorești, papagalul nu te ajuta. Le fete le plac șmecherii si la femei bărbați adevărați cu statut social potent.
Deci chestia aia cu fi tu însuți e doar o iluzie
Eu totuși vreau o femeie sa ma iubească nu una interesata, totuși una peste 25 de ani nu ar trebui sa mai fie atrasa de bad boy ca în adolescenta.
Daca nu cauți nu găsești, pe TPU nu o să găsești. La fete in ziua de azi nu le mai place timizii, rad de ei, își bat joc de ei. Și nu doar fetele toată societatea asta de rahat
Ar trebui sa schimbi ceva la tine...doar din intrebarile pe care le-ai pus aici imi dau seama ca ai o groaza de probleme
Da am niște probleme grave și eu sunt mai tot timpul singur, nu reușesc deloc sa fac conexiuni cu oamenii și nu știu cum să îi dau de cap
Atunci schimba cava la tine si incearca apoi. In primul rand trebuie ca o femeie sa se simta in siguranta langa tine si tu mai degraba le sperii daca pari asa de disperat sa ai o relatie
Da, tu tot îi dai în continuare că nu se știe de unde sare iepurele, vei fi refuzat de multe ori, dar nu e nici o problemă, nu trebuie să te simți aiurea, fetele au dreptul să aleagă cine să fie iubitul lor și tu trebuie să le lași în pace dacă ele îți cer asta. Vei întâlni și o fată pe placul tău, atunci totul va veni de la sine.
Hello. Îți dau un exemplu. Iubitul meu în trecut(înainte sa ma cunoască) s-a tot băgat de seama cu fete și nu a ajuns nicăieri. După pur și simplu a renunțat și fetele au început să-l caute. M-a găsit pe mine da na. Înțelegi ce vreau sa zic. O sa vina de la sine. Acum nu zic sa nu vorbești cu fete dar na. Sa nu exagerezi
Cultura noastră a făcut ca doar barbatul sa abordeze și din câte vad e o cursa nebuna între barbati care sa prindă primul femeia de aceea eu sunt asa disperat
Pai atunci de ce se spune ca "barbatul trebuie sa fie mai putin frumos ca dracul"
E minciuna, fizicul conteaza cel mai mult
Nu la toate. Și dacă n-ai întâlnit o fată căruia sa nu ii pese de fizic, îmi pare rău
Tipic feminin, același minciuni feminine și uite așa uni chiar cred asta
Ok. Părerea ta.