| AndrewTate7789 a întrebat:

Credeti ca ar trebui sa tot abordez femei pana găsesc una sau sa fiu în starea în care totul vine de la sine, pana acum nu am avut nici o iubita și nu știu ce sa fac în situația asta

9 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Da, tu tot îi dai în continuare că nu se știe de unde sare iepurele, vei fi refuzat de multe ori, dar nu e nici o problemă, nu trebuie să te simți aiurea, fetele au dreptul să aleagă cine să fie iubitul lor și tu trebuie să le lași în pace dacă ele îți cer asta. Vei întâlni și o fată pe placul tău, atunci totul va veni de la sine.

| emiliancftepup a răspuns:

Poate nu arăți bine

| darrio2007 a răspuns:

Poti incerca să abordezi sute de femei. Dar dacă nu stii cum sa o faci, tot singur vei fi.

| Robert2526 a răspuns:

Ar trebui sa schimbi ceva la tine...doar din intrebarile pe care le-ai pus aici imi dau seama ca ai o groaza de probleme

| AndrewTate7789 explică (pentru emiliancftepup):

Pai atunci de ce se spune ca "barbatul trebuie sa fie mai putin frumos ca dracul"

| RAY a răspuns (pentru AndrewTate7789):

E minciuna, fizicul conteaza cel mai mult

| RAY a răspuns:

Homo sapiens a evoluat prin selectia naturala si selectie sexuala, de aici reiese ca astea conteaza extrem de mult, viata fiind o selectie a celor mai buni, asta e realitatea, realism vorbind vreo 25% dintre barbati sunt atragatri fizic =au gene bune, in fapt de a lungul istoriei doar 1/4 dintre barbati sau inmultit, asta e realitatea dura

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Atragatori

| Mindfulness a răspuns:

Daca postezi astfel de întrebări bro pe aici clar nu ai nici o șansă cu fetele. Tu nu știi nici să le seduci, sa le abordezi. Tu numai cu bani o sa ai ce îți dorești, papagalul nu te ajuta. Le fete le plac șmecherii si la femei bărbați adevărați cu statut social potent.