Da,ai sanse, numai trebuie sa stii ca baietii de varrsta lui poate au nevoie de fete mai mature cu care sa faca sex, nu are rost sa incepi acum o relatie, esti micuta, umpleti timpul cu altceva.
Parerea mea e sa mai astepti sa mai cresti. Adica ce naiba s-a intamplat cu copii din ziua de azi. Eu am 18 ani si nu am o prietena mai asteapta si tu.
Daca sti cum sa il faci sa te placa si nu esti stresanta si nu il bagi in seama non stop vrei avea sanse. Depinde si ce fel de baiat e. Nu toti baietii sunt la fel. Ai grija poate se pune cu tine doar sa profite de tine. Daca il placi si simti ca si el te place vorbeste cu el arata-i putiiiiiinn ca simti ceva pentru el. Ca daca ii arati din prima ca il iubesti rau de tot si din astea e clar ca va rade de tine. Fa-l sa te placa el, sa iti spuna el lucrurile astea! Succes. Si P.s. Ai GRIJA.
Sanse ai, dar la varsta ta e un pic cam mare pentru tine. Tu esti la scoala, el la liceu. Ti-l poate lua usor o colega de-a lui. Da-i de inteles ca il placi, nu ii spune direct. Si ai mare grija sa nu profite de tine, esti mult prea mica pentru sex.
La 16 ani am avut prietena de 14 si a fost o relatie minunata.
Ai sanse sa iti pierzi virginitatea rapid, altele nu! Imi inchipui ca tu il iubesti dar nu are cum sa fie o relatie serioasa, de durata.
Bineinteles daca el este dispus sa te menajeze, sa te creasca, sa te educe.Insa iti reamintesc ca baietii mai mari in general nu se pot abtine la a face presiuni de natura sexuala prin care te pot influenta. De asemenea tu in acest moment iti doresti un prieten iar el si-ar dori mai mult ca sigur o iubita. Daca reusiti sa ramaneti prieteni minim 3 ani relatia poate dura altfel ba.Succes
Sunt si multe fete frumoase care arata foarte bine de vreo 13-12 ani si are sunt destepte, NU toate sunt niste mici tarfulite. Doar ca sunt mai multe proaste decat inteligente
AditzaBabyGirl întreabă:
Mutubal întreabă: