Pai...si eu am prieten si il iubesc foarte mult.Eu sunt o persoana foarte libera si nu`mi place sa`mi spuna cineva ce sa fac,si eu am crezut ca imi voi insela prietenul si daca il voi iubi.Dar, nu sa adeverit, si puteam sa il insel oricand dar uite ca pana acum nu am facut`o.
Daca apare infidelitatea atunci nu mai poti sa zici ca e iubire intre acele persoane ci interes pentru bani sau alte chestii.
Daca il iubesti...nu ar trebui sa te injosesti la asa ceva. si daca te`ai indragostit de 2 baieti alege`l pe al 2, pentru ca daca l`ai fi iubit pe primul, nu te indragosteai de al 2 Si treaba cu inselatul.e o porcarie.sau poate vrei doar sa vezi cum e sa inseli pe cineva.eu nu as facae asa ceva.sau poate ca da )
Nu,niciodata.asta daca si aceea persoana te iubeste la fel cum o iubesti tu...decizia iti apartine.pa
Eu nu cred ca as putea. daca ii spun unei persoana ca o iubesc si pe urma o insel mi se pare ca imi insel propria fiinta si pe urma ma simt vinovat. Daca iti place de cineva cred ca e mai importanta fericirea lui/ei in comparatie cu a ta.
Nu era vb ca vreau eu sa insel...era vb ca am fost inselata si prietenul meu jura ca ma iubeste si nu stiu ce sa cred...
Când iubeşti o persoană, nu o înşeli. dăfuq. Spetznaz, a zis-o cel mai bine. Nu-i mai acorda o şansă.
Da cum sa nu cand le apare una in fata si mai ridica si coada renunta f usor si uit de prietena lor care e acasa si crede ca el e cuminte.
Daca iubesti,n-ai ochi pentru altcineva,niciodata.
Ca sa ajungi sa inseli, nu iubesti, te joci de-a iubirea.
Cadn iubesti nu inseli pentru ca nu ai nevoie.ai tot ce iti trebuie, daca simti nevoia inseamna ca mai ai de cautat.sau,daca inselatul se refera strict la sex, inseamna ca difera apetitul sexual si curiozitatea, atunci alege sa fii singura si sa experimentezi.doar,nu iti bate joc de sentmentele lui asuma-ti ce simti
Răspuns greșit; nici nu meriți fundă.
deci îți spun eu cum e:începem cu fetele - lady first, nu? : în urmă cu vreo 10 ani aveam un prieten care lucra pentru mine; era căsătorit de vreo 2 ani,cu o fată frumoasă și cuminte, și avea și o fetiță de cam un an, la fel de frumoasă și cuminte; de fapt - la fel de frumoasă; atât.
amândoi aveau cam 25 de ani și se iubeau foarte mult - erau prietenii mei,ne vizitam des,grătare,pescuit,filme,nuntă,botez - tot;
și intr-o zi vine el la mine și imi propune o chestie, ceva de genul că să vină la lucru - program normal, dar dacă e să simtă nevoia de o pauză brusc-așa, să îl las să plece în secunda 2;
și am fost de acord; și așa a ars-o el vreo două săptămâni; venea - pleca,dădea telefon - "te iubesc - ce face iubita mea? - ce face păpușa?",alea-alea,iar fugea,iar se-ntorcea...
până intr-o zi când nu s-a mai întors deloc;
și m-am trezit cu el fix la ușa mea pe la miezul nopții!
o prinsese pe nevastă-sa cum o lăsase p-aia mică la bunica, iar ea a ieșit singură la plimbare cu ailalta mica - păsărica!
bun;
acum o să spui - "așa! și ce-i cu asta?"
ei-bine, aici trebuie să introducem pasajul cu "bărbatul perfect";
și deci trebuie să îți zic despre el câte-ceva;
deci băiatul era ok; îl cunoșteam de vreo 5 ani; nu avea vicii,iar singura chestie pe care mai toca bani era aia cu pescuitul; lucra cu mine,aveam cliente care ne călcau mai mereu,dar "nu avea ochi pentru ele"; și nici alte combinații nu avea,că mi-ar fi spus; plus că l-am incercat eu,înțelegi tu; făcea bani și imi spune cum îi împarte el cu aia mica,dar și cu frumoasa aia de nevăsta-sa,pe care le iubea el,și se uita mereu in poza de pe telefon să le vadă;
și fugea acasă repede după program,ca să vină a doua zi la fel de repede și să îmi povestească în ce fel s-a jucat el cu păpușa lui dulce!
și nu mai spun ce băiat deștept era,și frumușel,brunet cu ochi albaștri (cum îi place lui DontSpeak),și era atât de funny,și toate alea;
mai că m-aș fi culcat și eu cu el; bine - exagerez un pic;
da* de fapt acu regret că n-am făcut-o,mai ales că am avut ocazia,că a stat pe la mine cam o lună;
timp in care mă tot intreba ce să facă; iar eu i-am zis că are două variante: să bage divorțul - prima, iar a doua să incerce s-o ierte; și l-am sfătuit și cum s-o facă:și anume - să își ia in fiecare săptămână, să zicem de 2 ori, o fată d-asta care se scoate pe net pentru un milion,și s-o aducă acasă să se iubească cu ea,dar nu așa aiurea,ci -ca să aibă mai mult farmec - să facă mai întâi preludiu cu nevastă-sa,și abia apoi să meargă in camera ailalta unde îl așteaptă nespălata;
asta dacă ele nu se înțeleg amândouă să împartă bani;
in fine; și deci omul m-a ascultat; adică a divorțat;
apoi au urmat alea cu pensia alimentară,vizitat fetița,"toate femeile sunt curve" și restul*.
și asta pentru că - mă repet- nu există drog mai tare decât sexul...
acum întrebarea e dacă totuși asta cu iubirea+căsătoria nu e de fapt o loterie,la care joci toată viața,(și ai văzut și tu ce puțini câștigă potul ăla mare!),iar partea a doua a intrebării, dar asta e facultativă pentru tine, și aș prefera să-mi răspundă alintata aia de DontSpeak : ce avantaje a avut amicul ăsta al meu că a fost un "bărbat perfect"?
pentru că era! eu așa zic.
sau s-a grăbit și nu și-a ales "femeia perfectă"?
in fine; partea a doua : la bărbați - e mai rău! e ca la bingoTV; se plimbă alea-dezbrăcatele și ne extrag foarte ușor din boluri; și s-ar înțelege că suntem câștigători; și nouă ne place.
cum o scoatem la capăt?
păi nu știm niciodată; asta-i nasol.
bine; mai vorbim.pa!
Exemplul dat de tine, il intalnim la 2 perechi din 5, trist e cand exista copii.
Dar intrebarea este:
Credeti (deci ne cere parerea personala) ca atunci (deci daca si numai daca) cand iubesti o persoana (si cand stii ca iubesti o persoana? ca nu mai vezi in fata ta nimic si pe nimeni altcineva,totul are legatura cu EL sau EA,iti arde pamantul sub talpi si ti-e bine numai in bratele omului iubit) esti in stare (noi,adica,daca suntem capabili) sa o inseli!
Pai,eu nu sunt in stare!
Eu cand iubesc zici ca-s catatonica,aduc oarecum a zombie si vad numai ce ma intereseaza pe mine,dau tot si nu cer nimic,lumea mea intreaga e formata dintr-o singura persoana,nu vad si nu aud nimic altceva! Crezi ca e posibil sa ma intereseze alta persoana in conditiile astea?
De unde si raspunsul meu,parerea mea si felul meu de-a fi.
Fiecare isi traieste viata LUI,cu experientele proprii,cu fericiri si tristeti personale, de care nu e responsabil nimeni altcineva!
O inima mare si un suflet curat, ochii larg deschisi si mintea sa lucreze au fost singurele mele arme in viata asta.Si cred ca mi-au ajuns, pentru ca experienta omului inselat n-am trait-o niciodata.
Si nici nu cred sa am sanse.
Da,draga mea,știu ce spui; dar n-ai înțeles tu bine: eu am zis "răspuns greșit" în sensul că l-ai postat greșit la întrebarea asta; mergea la fix în completarea celui pe care l-ai dat mai devreme lui DontSpeak,dar acum, dacă l-ai scris aici - asta e; o să-l vadă ea, pentru că i-am zis eu o chestie cu vreo 2 săptămâni în urmă și văd că m-a ascultat;
și,hai să îți și povestesc,ca să mai destindem un pic atmosfera de aici,că prea vorbim numai despre... d-alea rele.(era să zic "lucruri sfinte"; pe bune.)
deci se face fata senioare la un moment dat,și după vreo săptămână așa o întreb eu: "auzi, măi fată, da* tu de ce nu dai voturi? ți-e lene?"
la care ea:
- păi pot?
(cred că se referea că n-are 18 ani)
- normal; te duci dai clic,bifezi,alea-alea...
(deci asta vorbeam eu pe mess cu ea,când n-aveam inspirație ce să-i mai spun "pe post de vrăjeală").
- păi și pot să te votez pe tine!
(pe bune că așa a fost - nu e mișto!)
- dacă tot zici că mă placi, atunci votează-mă, care-i problema?
- stai puțin.
și se-ntoarce ea după 2 minute:
- i-am dat și lui NOname, și lui greece12, și ție!(apoi l-a pus pe ălă-pupăciosul)
pe mine m-a votat ultimul,dar nu mai contează; apoi o întreb eu:
- auzi,fată, dar tu citești de pe la greece12, ce scrie ea pe acolo.
-nope
-păi ia să citești! te duci,îi ceri prietenia și din când în când intri să vezi ce mai scrie,pentru că e o femeie super-inteligentă și zice cam ce trebuie.
și ea:
- yep!
- ce "yep"?
- așa o să fac,wizard.(și iar - pupăciosul galben! are ea ce are cu ăla)
și s-a ținut de cuvânt;
cam asta e; acum hai să îți arăt ce imi scrie ea pe mail! vrei?
uite(copy/paste- evident):
Stii, stateam si ma gandeam acum, ce frumos era in vacanta de vara la tara.Cum ajungeam acolo, de a doua zi ma puneam pe citit.In special carti de dragoste.Mai imprumutam de la vecini ca citisem deja cartile care erau prin casa.Si stateam in camera din mijlocul casei,"inundata" de lumina soarelui si nu ma opream pana nu terminam o carte.Nu mancam, uitam de tot.Refuzam orice invitatie afara ca sa citesc. Apoi ma uitam la poze. Avea bunica mea o multime de poze, le stiam pe toate dar ma uitam la ele incontinuu.Pe perete era o poza mare cu mama pe la 3 ani.Din poza aia si din alta poza pe cand era ea in clasa intai, mi-am dat seama ca seman cu ea.In fata camerei in care citeam eu, mai era o camera care imi dadea mereu fiori.Rar intram acolo si inchideam mereu bine usa cand citeam.Si ca tot vorbeam de poze - am vazut acolo niste poze cu mama din liceu.Era asa frumoasa! Si la nunta...ma bucur ca seman cu ea! Stiu ca n-o sa mai stau vreodata in camera aia plina de lumina, citind, in timp ce pasarile cantau.Deja mi-e asa de dor...si gradina cu flori a bunicii a ajuns un nimic.Era plina de lalele de toate culorile si trandafiri si alte flori.Si imi placea sa mai "fur" cate una de cate ori treceam pe acolo.Stii nu stiu daca ai observat dar eu cand vorbesc de bunica mea, nu spun cuvintele alea care se zic cand moare cineva.Nu pot.Incerc sa ocolesc subiectul cat pot si de fiecare data cand ma gandesc la ce-am facut ma simt o tradatoare.Am auzit ca sufletele raman; oare e aici cu mine? nu mi-ar fi frica, stau chiar in locul ei.Mi-e asa de dor de ea, n-am apucat sa-mi iau ramas bun; stiu ca si mamei ii e foarte greu.Si pentru asta ocolesc subiectul asta.Cam atat.
Greece - tu mă știi! n-aș face glume ieftine.
Deci - atât de deșteaptă e fata asta la 17 ani, ce n-ai văzut!
Faza e că uneori nu vrea s-o recunoască!
Și foarte rău face!
ok.
mersi de melodie; o ascultam când aveam eu 17 ani, prin anii *90; și o știe și ea că ne mai trimitem noi clipuri pe mess., asta când nu mă cert cu ea...
Mi-e drag de voi doi de mor!
Doua suflete frumoase numai bucurie,ati avut norocul sa va gasiti unul pe celalalt si drumul se deschide larg si promitator in fata voastra, ce poate fi mai minunat?
Si ma astept sa va vad ajungand departe!
Oh, iarta-ne @papusikk, ca ti-am facut postarea chat!
Nu. Daca esti o fire iubitoare si iubesti pe cineva cu adevarat, nu poti sa o inseli. Asta este punctul meu de vedere
alessia întreabă: