| Cristina788 a întrebat:

Nu mai am incredere in nimeni.
Primul meu prieten ma mințea ca nu are bani, plăteam eu totul când ieșeam afara.
Dupa aia am aflat ca el lucra si avea bani.

Al doilea era nesimțit, verișoara lui mi-a zis ca sunt grasa rău și el râdea ca boul in loc să o certe.
Au fost ca niște straini pentru mine, așa sunt toți bărbații?
Voi cum vă comportati cu persoana iubită?

Răspuns Câştigător
| oz_1736 a răspuns:

Ai avut 2 prieteni si tu vorbesti de toti barbatii. Tine dieta, daca esti grasa, si arata-le fraierilor ce te duce mintea

21 răspunsuri:
| IamJoKeR a răspuns:

Nu sunt toți la fel, crede-mă!

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Doar te-ai incurcat cu niste specimene mai "deosebite" dar nu sunt toti asa. Ar trebui sa il cunosti foarte bine inainte de a accepta sa fii iubita unui tip.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

E unul. Câți iubiți ai avut, ca să spui că toți sunt la fel?

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Pai sa facă cineva "mișto" de o persoana la care eu macar sa țin la ea ca îl fac una cu pământul laughing! Asa ceva nu se permite! Iar minciuna în relație aduce numai capăt de drum! Stai liniștita, nu sunt toți la fel doar ca trebuie tu sa ai grija ce îți alegi ("nu tot ce zboară se mănâncă "). Deci fii puțin mai atenta la ei!

| Marius22222222222 a răspuns:

Mesaj primitCristina788
Duminică, 10 Mai 2020, 9:43 am
.
Nu inteleg de unde vine tristețea asta? Aseară am plâns.
Mama nu mai stie ce sa faca doar ca, sa fiu fericită ieri mi-a dat 300 de €uro, dar degeaba tot supărată sunt,
pentru ca prietenul meu e cu alta alooo! Cui zici tu ca ti-a dat mama ta 300 de euro si vai erai trista? Hai sa fim reslisti

| Marius22222222222 a răspuns:

Realisti*

| Rux04 a răspuns:

Bună. Nu toți sunt la fel. Îți vei întâlni cândva jumătatea. Eu cu soțul meu ne ajutăm, ne respectăm, împărțim atât cheltuielile cât și treburile casnice.

| Dana1999 a răspuns:

Oamenii își bat joc de cei care nu au încredere în ei si nu sunt stăpâni pe viata lor. Nu le mai da bani si evita sa te mai apropii sexual de un bărbat care nu te respecta!

| Cksihja a răspuns:

Partea bună este că ești o femeie puternică care a sesizat imediat că se află într-o relație toxică.
Păstrează-ți neîncrederea o să te ajute(fă pe inaccesibila, dacă te iubește o să lupte pentru tine) dar trebuie să ai grijă la ce impresie faci, dacă arăți că ești bogată și ai bani o să dai doar peste măgari.

| lorix a răspuns:

Esti printre ultimele spețe de femei ambulante, dupa intrebarile tale.

Cred si eu ca nu gasesti unul bun, cine se aseamana se aduna.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu baga in oala toti baietii, pentru 2 porci.
Cauta-ti baieti in alta parte, ca sa nu mai gasesti doar lepre.

| elaventurero a răspuns:

In ambele cazuri "problema" a fost la tine.
Nu te obliga nimeni sa plătești doar tu, fie că ești băiat sau fată. Daca o faci îți asumi. Iar a 2a oară nu o mai faci daca nu dorești.
Iar în al 2lea caz e Ceva ce nu depinde de tine, ce nu poți controla tu personal, deci la fel problema e la 'autocontrolul' propriei tale persoane.
Pace!

| RAY a răspuns:

Deci era smecher, al dolea radea de tine, de unde ii găsești? Eu nu pot vb in numele tuturor, este alegerea ta continuarea unei relati si incepitul ei

| SilentRain a răspuns:

Nu sunt toți, doar unii

| CiprianBombardierul69 a răspuns:

Daca as fi eu al 3-lea te-as bate ca sa stii ca ai trecut prin toate

| mgtow a răspuns:

Aia seriosi sant ca tine care intalnesc depravate, inutile sau cum le mai considera lumea scarbe. Sansele sa aiba incredere pentru un % din ei sant nule dar altii isi deschid orizontul sper noi oportunitati sau se culca cu ele apoi se debaraseaza instant. Nu am partenera, pentru ca nu am gasit deloc una demna de mine.

| Cristina788 explică (pentru mgtow):

și eu sunt de vină, cel puțin al doilea avea prietenă si eu m-am bagat intre ei poate din cauza ei s-a comportat așa

Dacă era singur mă iubea doar pe mine
, dar din cauza aleia nu am putut sa leg o relație serioasa cu el

Dacă era singur mă iubea doar pe mine
dar din cauza aleia nu am putut sa leg o relație serioasa cu el

| xilef123 a răspuns:

Ce inaltime ai?

| Adry05 a răspuns:

Are și ea 2 iubiți de cea mai joasă speță și de aici trage concluzii că așa sunt toți și nu merită să ai încredere laughing))