Fram tu pui practic intruna acelasi intrebari.
Patriarhatul nu a existat niciodata. Unde este patriarhatul pentru barbatii din ucraina, armenia, israel!? Apropos de israerl care cica fac recrutarea obligatorii si pentru femei... pe rumble, pe X, telgram, Youtube, stiri tv. Cate femei ai vazut participand activ la razboi?! Zero! Doar barbatii sunt OBLIGATI sa moara, no more my body my choice
Cauta statistici, numar de ore muncite, boli cauzate de suprasolicitare sau accidente la locul de munca. Apropos stiai ca statistic vorbind, cazurile de cancer testicular este practic 50/50 cu cancerul mamar?! Ai alvazut tu la tv pe cineva sa vorbeasca despre asta sau sa poarte funde in piept?! Eu nu am vazut! In ucraina se vorbeste despre scaderea varstei de la 25 la 18 ani in vederea recrutarii obligatorii pentru razboi. Pustani, copii care abia au terminat liceul aruncati la moarte sigura. Aia mai norocosi vor lua 5.45R in frunte, restul vor fii arsi de vii de drone cu termit, le vor iesii matele afara de la mine sau rpguri sau vor ramne fara picioare sau maini. Asa a fost din todeauna, de la barbat se asteapta sa moara, sa se sacrifice, sa plateasca cu bani o femeie ( plata la restaurant, facturi, cadouri, vacante) si tot mai crezi in patriarhat?! Vai cinic ce misogin esti, eu am citit la cursurile feministe ca in Romania daca fata nu avea zestre nu o lua nimeni de nevasta, hehhe prostule... duhhh! Ghici ce?! Daca barbatul nu avea pamant si animale, nici dracu nu il lua si era numit " prost". Literalmente cuvantul prost, este un cuvant arhaic care se taduce prin " barbat fara pamant". Ca asta este valorea barbatului. Cati bani are, ce masina conduce, cat are casa de mare, cat este de inalt si frumos. La fel si cu body positivity si invazia graselor. Vad naiba in reclame obeze, dar nici un gras. Doar grasele pot fii modele si apreviate pentru " frumusetea lor", nici un barbat gras nu este model, normal este iachh ( hit the jim bro). Problema ta si a multor barbati este ca esti diaperat dupa femei si nu poti trai daca nu primesti validare din partea lor. Auzi la el... patriarhat
Femeile sunt avantajate de toate legile din lume si tu tot crezi in patriarhat daca spuneai de alea din afgjanistant sau din lumea musulmana atunci da! Corect acolo chiar exista patriarhat si femeile chiar o duc nasol. Dar nu la noi sau in vest sau in orice tara crestina.
anonim_4396 întreabă: