Eu nu afirm asta.
Sufletul conteaza la fel de mult ca atractia fizica.
Omule intelegema si tu pe mine =daca tu esti atrasa doar de suflete este imposibil sa iti dai seama ce inseamna atractia fata de barbati aratosi,nu ma intereseaza ce crezi acum,nu ma intereseaza ce cauti acum,nici eu nu stiu,nu percep atractia unei femei fata de un barbat,ca de aia sunt hetrosexual, nu te puteai simti atrasa de fizicul lor ca tu esti atrasa doar de suflet,tu avand parteneri de care ai fost,esti atrasa fizic demonteaza ceea ce ai afirmat,repet un om atras de personalitate nu poate fi hetrosexual, nu poate fi atras fizic de cineva,asa ceva nu exista,decat la persoane asexuale, hetrosexuali sunt atrasi SEXUAL de sexul opus iar de sufletul unui om sau de inteligenta lui nu poti fi atras in mod sexual, Einstein nu era gigolo nici darwin nici newton de asta tocilari sunt virgini si cel mai cool baieti din liceu nu se remarca prin inteligenta, suflet, mergem noi in orice liceu din lume si vei vedea ceva comun baieti populari sunt frumosi, badboy, poate in japonia acolo sunt fetite baieti
Dar lasa liceul, ca nu vorbim de liceu. Acolo sunt copii. Aici e vorba de relatii pe bune, între adulti, nu de jocuri prostesti de liceu.
In liceu sunt mai populari aia care zici tu, dar cand e vorba de a avea o familie, toata lumea ii ocoleste.
Fetelor le plac, nu femeilor.
Nu ai dreptate cu atractia si heterosexualii. Tu nu pricepi ca nu doar fizicul te poate atrage. Asta nu inseamna ca ai orgasm cand vezi un "suflet bun " dar te atrage, ii vrei compania, te face sa te simti bine.
Nu.
Sunt de parere ca daca nu simti atractie fizica de la inceput, nu vei simti niciodata.
Dar voi fetele afirmati ca nu conteaza atractia fizica, indiferent de cum arata un om, ce varsta are, ce statut social are, doar sufletul cica conteaza
Ma repet si aici...iti lipseste capacitatea de analiza la gama larga si nu pricepi ca nimic nu e alb sau negru. Totul e relativ. Tu ca individ nu ai cum sa traiesti aceleasi sentimente la fix acelasi tip de eveniment daca cele doua evenimente se petrec la distanta de timp. Oamenii sunt complecsi iar capacitatea survenita odata cu maturitatea de a aprecia mai degraba ce e in profunzimea unui om NU EXCLUDE capacitatea de a cataloga un om hot. Nu iti inteleg deloc logica desi pe cuvant de onoare ca incerc. Si nu numai eu. Nu stiu daca e cineva care intelege felul tau de a gandi.
Eu cred ca nici macar voi nu va credeti,nici macar tu nu te crezi,vezi ca nici sofis nu te crede,poti sa vorbesti cu ea,poate te va intelege ea ca na eu nu pot, nu pot omule intelege un om sa nu sima nimic fata de persoana cu care sa stea, ori sta pentru banii lui ori, nimeni nu sta cu nimeni pentru sufletul lui, hai sa lasam ipocrizia asta, nici tu nu ai sta cu unu desfigurat la fata sau cu 200 de kg, hai ca doar nu te atrag toti cu suflet mare
Asta ai inteles nu stiu, nici nu ma intereseaza, dar,nu cred ca sufletul te atrage si doar atat,asta nu cred, nu cred si pentru ca tu ai scris fata = aveam aventuri cu tipi hot,aratosi, dar ai vrut si tu sa ma contrazici si acum scrii dar ma atrage doar sufletul, pur simplu vrei sa fi si diferita pe TPU, sa fi ceea ce nu esti ca si multi care raspund, ba ca nu conteaza fizicul, ba ca nu conteaza banii, astea sunt sofisme https://ro.wikipedia.org/wiki/Sofism
povesti
Nu citești printre rânduri, nici pe diagonala, tu citești când creierul nu îți funcționează. E în repaus. Kaput.
La 14-15 (sau 12-13 depinde de persoane) ani când te îndrăgostești prima oara, nu te atrag persoanele arătoase/sexy/hot...
Stai ma ca acum înțeleg! Tu încă găsești cu creierașul din pantaloni. Și normal ca atunci când vezi un decolteu mai mare, o fusta mai... inexistenta, normal ca ți se scoală și te atrage tipa.
Ma omule nu e vorba de gandit,iubirea nu este o activitate intelectuala nici dorinta sexuala nu presupun activitati intelectuale,nu rezolv ecuati matematice daca vad o fata frumoasa, puteai scrie inca alegi o partenera dupa atractia fizica,raspunsul e da si nu,ca si multi prima oara vedem un om, na facem o impresie vizuala apoi de personalitate, asa face orice fiinta vizuala, eu nu am scris ca doar fizicul conteaza sau personalitaea, nu fa afirmati mincinoase
Mai nebunule o muiere poate sa-si iubeasca prietenul chiar daca are burta doar pentru ca e al ei.
Intrebarea e scurta, ai sta cu unu care nu te atrage fizic Dar pe deasupra e si dislexic si are probleme mentale.
AndrewTate7789 întreabă: