Eu nu afirm asta.
Sufletul conteaza la fel de mult ca atractia fizica.
Din moment ce doar sufletul din el conteaza da, nu conteaza daca e nebun la cap sau e unvagabond de pe strada, doar sufletul din el, de ce naiba exista zona prieteniei? de ce multe fete spun ca are o personalitate super ok prietenul lor din zona dar nu simt acel ceva
Ăștia cu probleme mentale sunt și agresivi.
Ma rog, depinde și de boala. Și depresia e considerata boala mentala.
Tu Ray doar nu stie sa comunice calumea, daca iti zice "nu conteaza fizicul" nu inseamna ca se uita dupã fuste mini
Lasã tu toate zonele.
Ce e cert e ca cam toata lumea isi gaseste pe cineva Oricum ar fi, da-o drecu de treaba mai omule.
Nu chiar omule, nu generaliza, daca asa ar fi nu ar exista persoane singure, iar azi pretentile femeilor sunt mai mari
E pe naiba, este practic imposibil sa nu gasesti pe cineva.
Persoanele alea aleg sa fie singure, si eu sunt pentru ca vreau asta.
E na,nu e adevarat asa ceva, nu toti putem gasi pe cineva care sa ne si placa,nu stau cineva din mila, scarba sau sa treaca vremea, vorbesc de o atractie fizica, iubire intre parteneri, intelegere
‘Iubirea’ apare in timp când cunosti personalitatea/sufletul persoanei. Nopai atât timp cat nu te duce mintea/buzunarul nici fizicul, dar ai pretentia la o mandra frumoasa si mai ales din prima esti caput.
O alegi pe ce-a mai urata, habar n-ai cata ciuda le face la celelalte daca vad ca nu le bagi in seama pe ele.
Eu credeam ca baieti mai au un strop de sinceritate in ei, dar vad ca sau feminizat si ei, ce chestie
Toti punem accent pe atractie fizica. O relatie sanatoasa are nevoie si de atractie fizica.dar si pe suflet, intelectual, comportament..pe toate se pune accent fie mai mult sau mai putin
AndrewTate7789 întreabă: