Bună.
Și de ce trebuie să lase impresia că este disperată după el?
Pa, pa.
Buna!
Cred ca da,ati arata sentimentele,nu este o rusine,o greseala, din contra, da bine celuilalt partener!
Numai bine!
Nu mi se pare ceva anormal ca o fata sa faca primul pas, insa uneori baietii ( unii baieti ) pot fi jenati si nu vor sa-si aminteasca de acest lucru.
Ma nu stiu dar parerea mea ii k o fata ii de ajuns sa dea de inteles, sa dea cateva semnale...bine mai sunt si baieti care sunt mai(femei decat femeile)si poate asteapta sa faci u primul pas
poti da si o funda ca am fost sincer!
ma nu stiu fiecare face cum crede dar eu una nu as intreba un baiat asta dar m-as da la el
Nu.mie mise pare ceva normal in ziua de azi sunt multe fete care fac ele primul pas.
Da, de ce nu? Daca are acest " tupeu " ii poate zice in fata ce simte si sa-l intrebe ce simte si el pentru ea... suntem in sec 21, si fete mai fac primul pas, uneori situatia devine mai buna cand fata face primul pas.
Hei :* nu, nu e sincer si eu am intrebat un baiat daca vrea sa fie cu mine si acum sunt cu el d 2 luni si am multe prietene care sunt cu baietii care chiar ele le-au cerut prietenia deci nu, nu e nicio regula Bafta :*
Bineinteles k da. din cate stiu eu, baietii apreciaza cel mai mult la fete curajul si sinceritatea. asa ca spune ce ai de spus. Succes :*:*:*
tipicalgirl întreabă:
anonim_4396 întreabă: