anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeti ca e ok sa ii trimit un mesaj fostului meu iubit? Ceva de genul "ce faci?"

Răspuns Câştigător
| AndreyG a răspuns:

Da. Funda? tongue. Bineinteles ca e ok, pana la urma cand doua persoane se despart nu se ignora una pe cealalta nu? Ar fi aiurea. Cred ca un mesaj in care il intrebi ce mai face e cat se poate de normal si n-are ce sa se intample.
PS : Daca nu iti raspunde inseamna ca e un bou.

| CuteMe a răspuns (pentru AndreyG):

Merci pentru sfat...pwp

Răspuns utilizator avertizat
23 răspunsuri:
| AAannaaaa22333555 a răspuns:

Da ...Sigur ca e oklaughing) poti sa vb cu el, cine stie poate noaptea...la tellaughing)pana la 1, 2

| CuteMe a răspuns (pentru AAannaaaa22333555):

Defapt...chiar asa s-a intamplat :d

| Elvina a răspuns:

Da-i. Bafta!

| sebysebyca a răspuns:

Da,dar intreaba-l in limba lui shakespeare, adica, haoleo, socaress mo?

| CuteMe a răspuns (pentru sebysebyca):

Nu inteleg nimic laughing)

| sebysebyca a răspuns (pentru CuteMe):

Ce nu intelegi ca nici eu nu inteleg ce nu intelegi tu...

laughing...credeam ca nu o sa iei in serios comm-ul...laughing

| sebysebyca a răspuns (pentru CuteMe):

Ooooo,eu iau totul in serios!

In cazul asta...scz happy

| Dianaㄨ a răspuns:

Mai bine i-ai spune "Mi-e dor de tine"...

| CuteMe a răspuns (pentru Dianaㄨ):

Nu e prea deplasat? mi-e frica sa nu imi raspunda ori sa primesc inapoi un mesaj nasol...ai trecut prin asa ceva?

| Dianaㄨ a răspuns (pentru CuteMe):

Da, am trecuthappy

| LAriiscukka a răspuns:

Pai de cat timp sunteti despartiti? daca de mult timp da, dar da-mi mai multe detalii sa te pot ajuta

| CuteMe a răspuns (pentru LAriiscukka):

Pai...suntem de cateva luni despartiti, dar ne-am mai vazut si ne-am mai vorbit. imediat dupa despartire a fost destul de nasol. doar sti ca baietii sunt mai orgoliosi, dar apoi pot spune ca am avut o relatie "decenta" laughing...

| LAriiscukka a răspuns (pentru CuteMe):

Pai atunci trimitei un mesaj si vezi daca iti raspunde eu cred ca cu siguranta o sa iti raspunda, daca nu, nu are rost sa te injosesti tu lasa-l pe el sa te caute pupici

| CuteMe a răspuns (pentru LAriiscukka):

Nu mi-a raspuns, dar il las in pace. daca imi va raspunde bine, daca nu tot bine. nu vreau sa ma las afectata de asta

| speciala a răspuns:

Probabil inca mai ti la el, dar mi se pare exagerat sa-i trimiti mesaje, s-au i l-ai trimis in calitate de amica?

| CuteMe a răspuns (pentru speciala):

Nu i-am trimis...da, mai tin la el- din pacate, dar in calitate de amica.nu mesaje ca "pe vremuri" daca intelegi ce vreau sa spun. mi-e destul de dor de el si nu am mai vb de cv timp si nu vreau sa stiu si eu ce face, dar daca este nepotrivit, nu o voi face

| karryna1 a răspuns:

Daca doi fosti iubiti raman prieteni ori nu s-au iubit niciodata ori inca se mai iubesc.
Bafta!

| CuteMe a răspuns (pentru karryna1):

Interesant ceea ce imi spui

| Alisiia a răspuns:

E Oke sa pastrati legatura chiar daca nu mai sunteti impreuna si cine stie poate va si impacati. ♥ Funda? ♥