Da. Funda? . Bineinteles ca e ok, pana la urma cand doua persoane se despart nu se ignora una pe cealalta nu? Ar fi aiurea. Cred ca un mesaj in care il intrebi ce mai face e cat se poate de normal si n-are ce sa se intample.
PS : Daca nu iti raspunde inseamna ca e un bou.
Da ...Sigur ca e ok) poti sa vb cu el, cine stie poate noaptea...la tel)pana la 1, 2
Defapt...chiar asa s-a intamplat :d
Nu inteleg nimic )
Ce nu intelegi ca nici eu nu inteleg ce nu intelegi tu...
...credeam ca nu o sa iei in serios comm-ul...
Ooooo,eu iau totul in serios!
In cazul asta...scz
Pai de cat timp sunteti despartiti? daca de mult timp da, dar da-mi mai multe detalii sa te pot ajuta
Pai...suntem de cateva luni despartiti, dar ne-am mai vazut si ne-am mai vorbit. imediat dupa despartire a fost destul de nasol. doar sti ca baietii sunt mai orgoliosi, dar apoi pot spune ca am avut o relatie "decenta" ...
Pai atunci trimitei un mesaj si vezi daca iti raspunde eu cred ca cu siguranta o sa iti raspunda, daca nu, nu are rost sa te injosesti tu lasa-l pe el sa te caute pupici
Nu mi-a raspuns, dar il las in pace. daca imi va raspunde bine, daca nu tot bine. nu vreau sa ma las afectata de asta
Probabil inca mai ti la el, dar mi se pare exagerat sa-i trimiti mesaje, s-au i l-ai trimis in calitate de amica?
Daca doi fosti iubiti raman prieteni ori nu s-au iubit niciodata ori inca se mai iubesc.
Bafta!
E Oke sa pastrati legatura chiar daca nu mai sunteti impreuna si cine stie poate va si impacati. ♥ Funda? ♥
NebunaaaaaaBlonda întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Curiozitațibărbați întreabă: