Da. Funda? . Bineinteles ca e ok, pana la urma cand doua persoane se despart nu se ignora una pe cealalta nu? Ar fi aiurea. Cred ca un mesaj in care il intrebi ce mai face e cat se poate de normal si n-are ce sa se intample.
PS : Daca nu iti raspunde inseamna ca e un bou.
Probabil inca mai ti la el, dar mi se pare exagerat sa-i trimiti mesaje, s-au i l-ai trimis in calitate de amica?
Pai de cat timp sunteti despartiti? daca de mult timp da, dar da-mi mai multe detalii sa te pot ajuta
Pai...suntem de cateva luni despartiti, dar ne-am mai vazut si ne-am mai vorbit. imediat dupa despartire a fost destul de nasol. doar sti ca baietii sunt mai orgoliosi, dar apoi pot spune ca am avut o relatie "decenta" ...
E Oke sa pastrati legatura chiar daca nu mai sunteti impreuna si cine stie poate va si impacati. ♥ Funda? ♥
Daca doi fosti iubiti raman prieteni ori nu s-au iubit niciodata ori inca se mai iubesc.
Bafta!
Pai atunci trimitei un mesaj si vezi daca iti raspunde eu cred ca cu siguranta o sa iti raspunda, daca nu, nu are rost sa te injosesti tu lasa-l pe el sa te caute pupici
Nu mi-a raspuns, dar il las in pace. daca imi va raspunde bine, daca nu tot bine. nu vreau sa ma las afectata de asta
Da ...Sigur ca e ok) poti sa vb cu el, cine stie poate noaptea...la tel)pana la 1, 2
NebunaaaaaaBlonda întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: