| sergiuandre92 a întrebat:

Credeti ca e prea devreme sa facem dragoste? suntem impreuna de 10 lui si ne iubim foarte mult, si el ma apreciaza mult, imi dovedeste asta.el a fost cam golanas iinainte sa fie cu mine, adica iesea cu fete doar pentru sex. dar sa cumintit de cand e cu mine. si eu il iubesc, a fost de acord sa ma astepte pana sunt gata, sunt virgina, fac 18 peste 2 lui el are19.acum ma simt pregatita si stiu ca el va sti ce sa faca ca s anul ma doara, dar am o frica. daca ma va lasa? daca se va plictisi de mine? sau ne vom plictisi amandoi? pareri?

21 răspunsuri:
| costelus25 a răspuns:

Doar nu visezi ca el va fi primul si ultimul barbat din viata ta... Daca te iubeste cu adevarat nu se va plictisi.Insa tu o vei face.

| ginoeugen23 a răspuns:

Nu exista un termen anumehappy
va veni de la sine cand sunteti amandoi pregatiti

| sergiuandre92 explică (pentru costelus25):

De ce mas plictisi eu?

| Geo_George_1959 a răspuns:

Daca tu nu vrei se va duce la altele pe ascuns.

| soricelulRulz a răspuns:

Daca te iubeste nu te va lasa. Acest lucru s-ar putea chiar sa va intarii relatia voastra, tu decizi daca esti pregatita si ai incredere in el

| Giulia9015 a răspuns:

Avand in vedere ca sunt 10 luni de cand sunteti impreuna nu as mai sta pe ganduri ....adica totusi 10 luni e ceva
Lasa-te dusa de val si daca te simti pregatita, incearca...

| cristiiiiiii a răspuns:

Daca te simti pregatita, il iubesti si sti ca nu vei regreta dupa merita incercat

| Larisssaa a răspuns:

Dacă te simţi pregătită... încearcă.winking

| neutrino a răspuns:

Iata ca tu doresti sa faci sex, dar nu intelegi jocul in care doresti sa intri. O relatie, indiferent cat este de frumoasa, are si un sfarsit. Nu te poti minti ca tu vei face dragoste/sex cu prietenul tau si vei ramane cu el pana cand tu te vei plictisi. Scopul baiatului este de a face sex cu tine. Dupa un timp relatie se va incheia, el va pleca si tu vei plange pana cand te vei linisti, dar nu-l vei uita niciodata pe primul. Apoi va urma alta relatie, din nou vei spune ca iubesti si bineinteles tot la sex veti ajunge. Si uite asa, usor usor, vei face o colectie. Aceasta-i viata, acesta-i jocul,

| adrianamara a răspuns:

Daca iubesti o persoana cu adevarat o vei iubi mereu chiar daca dragostea nu va mai fi la apogeu tot vor exista sentimente! Daca tu te simti pregatita si crezi ca el merita totul e ok.

| Vix999 a răspuns:

Daca asta e ce te nelinisteste pe tine...NU esti deloc pregatita sa faci sex cu el. Da deloc. O faci mai mult pentru el decat pentru tine pentru ca vezi tu, sexul se face pentru placere...ori pentru tine vad ca(,) conteaza mai mult placerea lui.
Fa sex in momentul in care nu iti va mai pasa ca el nu va fi primul si ultimul din viata ta. Daca ignori chestia asta, s-ar putea sa ramai cu traume majore cand o sa te lase.
Pentru ca...cel mai probabil va veti desparti la un moment dat.
Cu cat accepti mai repede ca totul are o finalitate, cu atat mai bine.

| EddiWeed a răspuns:

Pana la urma el se plictiseste sa te astepte si o sa te insele.

| Madu a răspuns (pentru Vix999):

De ce tot spune-ti ca se vor desparti? Voi nu ati auzit de relatii serioase? Chiar credeti ca toti baietii vor doar sex? Daca era asa chiar credeti ca el in 10 luni nu punea mana pe ea? Sunteti asa de pesimisti! Daca ar fi cum spuneti voi nu ar mai exista familii ci doar curve in tara asta! Eu cred ca exista si dragoste si daca se iubesc nu au ce pierde!big grin

| Madu a răspuns (pentru Vix999):

Daca te iubeste si ti-a demonstrat si tu esti pregatita nu vad care e problema? Daca stii ca te iubeste si te-a asteptat sa fii pregatita de ce spui ca te va lasa? In astea opt luni nu s-a plictisit!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

De unde sti tu ca s-a cumintit? Ti-o zis el? Hahaha si marmota impacheta cioco... Daca consideri ca esti pregatita de sex, fa-o! Insa trebuie sa fi pregatita si sa iei in calcul si varianta ca poate intr-o zi va despartiti! Nimic nu garanteaza ca o relatie va dura pe veci.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Madu):

Fetito, nu tot ce zboara se mananca, dar tu esti inca copila, mai trebuie sa cresti ca sa iti dai seama cum stau lucrurile.

| Madu a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Nu sunt copila daca asa par! Am 18 dar mersi oricum!:XEa a spus ca se integ foarte bine si ca se iubesc si toti au pus pariu ca se vor desparti! Nu doream sa o fac sa creada ca toti sunt la fel caci nu cred ca e asa... Poate exista undeva si baieti de treaba asa cum sunt si fete!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Madu):

Baietii sunt foarte smecheri! Ce iti garanteaza ca el nu s-a culcat cu vreo alta ca sa isi satisfaca poftele sexuale? Trezeste-te, are 19 ani, la varsta aia nu-i arde de iubiri, romantism, bla, bla..Atata timp cat o face cu cap ii iese perfect, 1 an poate rezista un baiat daca chiar isi doreste sa se culce cu ea, si in acelasi timp sa nu-l doara bilutele, apeleaza la o oarecare sa-i satisfaca poftele, iar desertul va veni cand se va culca cu ea. Inca un aspect, daca fata nu intelege ca orice relatie are un sfarsit, mai ales la varsta ei, si considera ca daca se culca cu iubi are impresia ca va sta cu ea toata viata, greseste enorm! Baiatului astuia sigur nu-i arde de relatii serioase.

| Vix999 a răspuns (pentru Madu):

Madu, fi realista. Nu mai visa la printi si dragoste ca-n filme. Statistic vorbind, numarul relatiilor care incep in adolescenta si ajung la maturitate este foarte, foarte mic in zilele noastre.
Nu a zis nimeni ca o sa o lase dupa ce face sex cu el dar este o posibilitate de luat in calcul si eu i-am explicat ca pana nu e impacata cu gandul asta, nu e pregatita psihic sa faca sex.

| sergiuandre92 explică:

OK, EU sunt constienta de faptul ca odata SI odata ne vom desparti, ca nu vom fi impreuna forever, dar dilema mea e urmatoarea..Sa zicem ca ne despartim, trece etc...Si imi voi face un nou prieten, Si evident ma va intreba daca SUnt Sau nu virgina...mi SE pare dea dreptul ruSInoS Sa Spun ca nu mai SUnt..adica maSi SImti,, murdara,, nu STiu cum Sa ma exprim.

| costelus25 a răspuns (pentru sergiuandre92):

Nu ai de ce sa te simti murdara...In ziua de astazi nu prea mai sunt barbati care sa caute virgine...Toti stim ca o fata virgina are nevoie de anumite nevoi si de asta multi le ocolim