Ții se par toți sub nivelul tau? Păi ești îngâmfată 1 la mana(de aia nici un tip de calitate care îți place nu prea o sa se uite la tine), da știu și eu vreau o virgina care să știe cum să se comporte cu mine, sa -mi facă masaj și să știe și facă sex calumea etc etc. Sa fie perfectiunea întruchipată, dar din păcate asta nu exista. Așteptările trebuie sa fie și realiste, după ce personalitate si CE limbaj folosești cel puțin aici pe TPU. Îmi e greu sa cred că și un tip normal ar vrea sa fie cu tine.
Doi la mana ești ipocrită și o prietena amplea, prietena ta are mare dreptate in felul asta. O sa ramai singura pe veci.
Trebuie să lași prejudecățile, deoparte și ascultă de oamenii din jurul tau că vor sa te ajute, nu îți vor Raul.
Parerea mea e ca pana la 24 de ani aparea si Fat Frumos. Glumesc, dar nu stiu ce sa zic, eu mi-am inceput viata sexuala la 18 ani si imi aduc aminte ca in ultimul an adica de la 17 la 18 ani imi venea sa le "busesc" pe toate. Si pana atunci am avut multe ocazii sa fac sex, dar tot asa, ziceam ca sunt "nasoale". Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau. Ar trebui sa gasesti pe cineva sa iti placa cat de cat si sa iti incepi viata sexuala. Eu am 1.80, daca vrei putem sta de vorba pe Facebook sau pe Insta, nu neaparat sa ti-o incepi cu mine dar iti pot povesti mai multe.
Nu e nimic tragic sa fii virgina.
O fac când simți și cu cine simți.
După 28, 30 de ani ar putea sa "pună presiune " pe tine și sa te grăbește sa o faci de dragul de a sparge gheata.
Dacă nu te-ai masturbat pana acum ți-as sugera sa experimentezi.
Te ar putea ajuta.
Fiind virgina nu e o problema! Vei găsi destul de greu genul acela de băiat și vei rămâne singura și neliniștita.
Pe 8 iulie intrebai daca e normal ca te doara atunci cand faci sex cu iubitul iar pe 13 iulie cat de bun este un test de sarcina dupa 2 saptamani de la actul sexual. Plus, nu te ajuta nici poza de la profil.
Virgina poate in urechi, nu stiu.
Troll.
Eu am 27 de ani și sunt virgină, deci nu e nimic în neregulă cu tine dacă ești virgină la 24. Faci bine că nu te arunci în brațele primului venit și că nu vrei să-ți dezonorezi trupul cu prin aventuri de o noapte. Îmi plac de asemenea și standardele tale în materie de băieți. NU o să ai nici un fel de problemă dacă nu faci sex la 24, eu am 27 și nu am avut nicio problemă până acum.
Nu baga in seamna ce spun altii. Este perfect normal ceea ce iti doresti si da, chiar e greu sa gasesti un barbat bun care sa se incadreze in ceea ce ai spus tu.
Lipsa vietii sexuale nu o sa te afecteze in niciun mod, tot ce conteaza este ca tu sa fii multumita.
Pur si simplu nu gasesc ce vreau. vreau unul sa citeasca, sa fie inalt, sa se imbrace frumos. dar nu gasesc, iar prietenele mele umbla cu toti fraierii. Lasa fata mea ramai virgina
Periculos, interlop, brate mari, tatuaje pana la poola am mai completat eu dorintele tale full option de la un baiat, mult succes in a gasi asa ceva
Pai tocmai ca eu detest genul asta de baieti pe care mi l-ai descris, prietenele mele au iubiti de genul, cocalari țigani cu 4 clase palate bani și mai sunt si interlopi pe deasupra. nu vreau sa ma încurc cu asa ceva ca eu sunr o fata care are facultate. sunt destul de citită... Prietenele mele incep sa mă evite fiindca as fi "prea speriata", nu ma mai cheamă când sunt cu prietenii lor și sincer mi se par niște t.rfe proaste când fac treaba asta, și mai ales ca ma fac speriata, Adica dacă refuz sa umblu cu rebuturi sunt speriata?
Puteți fetelor să nu mai faceți troll, nu există fată fară iubit sau să fie virgină.
Ce le scot, zic adevarul, de ce as mintii pe seama mea, stiu ca invidia e mare, cand tu vei ajunge la performantele mele atunci vei avea respectul meu.
Stai chill nu iti fur iubita, am zis daca vrea sa fim prieteni, am 10 prieteni cred ca de aceeasi varsta cu ea, e cu 8 ani mai mare ca mine nu cred ca ar vrea un pusti de 16 ani cu muschi, care bea 5 litri de apa pe zi si mananca sanatos si viseaza si el la o iubita.
Dovada ca nu conteaza daca arati bine, degeaba arat bine daca sunt pampalau in acest domeniu si nu mi-e rusine sa o recunosc.
Hai astept sa imi dai hate ca am fost sincer.
linarkfts întreabă: