| Radaaa a întrebat:

Credeti ca e tragic daca am 24 de ani si sunt virgina? Adica eu mi-as dori un baiat dar mi se par toti sub nivelul meu si nu imi place niciunul. Toate prietenele mele(chiar si mai mici cu cativa ani) si-au inceput viata sexuala iar eu habar n-am cu ce se mananca. O prietena rautacioasa chiar mi-a spus ca degeaba astept pe Fat Frumos ca nu o sa vina si o raman singura pe veci. Intr-un fel mi-e si scarba cand ma gandesc la sex cu toti ratatii, iar cei pe care-i plac nu ma plac inapoi. Credeti ca lipsa sexului la 24 de ani poate crea orice fel de probleme pe viitor? Pur si simplu nu gasesc ce vreau. Vreau unul sa citeasca, sa fie inalt, sa se imbrace frumos, dar nu gasesc, iar prietenele mele umbla cu toti fraierii.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ții se par toți sub nivelul tau? Păi ești îngâmfată 1 la mana(de aia nici un tip de calitate care îți place nu prea o sa se uite la tine), da știu și eu vreau o virgina care să știe cum să se comporte cu mine, sa -mi facă masaj și să știe și facă sex calumea etc etc. Sa fie perfectiunea întruchipată, dar din păcate asta nu exista. Așteptările trebuie sa fie și realiste, după ce personalitate si CE limbaj folosești cel puțin aici pe TPU. Îmi e greu sa cred că și un tip normal ar vrea sa fie cu tine.
Doi la mana ești ipocrită și o prietena amplea, prietena ta are mare dreptate in felul asta. O sa ramai singura pe veci.

Trebuie să lași prejudecățile, deoparte și ascultă de oamenii din jurul tau că vor sa te ajute, nu îți vor Raul.

70 răspunsuri:
| Denyx16 a răspuns (pentru Radaaa):

Stai chill imi asum soarta ca perechea nu mi-o voi gasi niciodata si ca voi ramane singur sad.
Poti faci misto acum si tu hai ca sunt demoralizat.
Ca la lumea le place cand ma vede la rau.

| Radaaa explică (pentru Denyx16):

Se vede ca ești la pubertatelaughing las-o mai moale ca nu-i totu’ asa negru cum crezi. Ești tânăr la 16 ani, in floarea vârstei.

| Ofiintă a răspuns:

Credeți că este ceva tragic?
Nu contează ce credem noi, atâta timp cât tu știi ce îti doresti cu adevarat.
Dacă este să iti incepi viata sexuala, și asta doar de dragul de a o face, fara sa ai vreo conexiune specială cu vreun bărbat, crezi ca te vei simtii mai bine?
Vei simtii doar un gol, pentru faptul că nu era ceea ce iti doreai cu adevărat.
Calitate nu găsești în orice colț, așa incât va trebui să mai aștepți.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai este ok, viata sexuala, mai ales la fete se incepe cand esti tu pregatita. Asta este cel mai important. Nu te lasa presata de societate si de colectivul in care acele persoane iti spun acele lucruri.

Da, nu ai gasit baiatul potrivit. Este ok. Te felicit chiar ca stii ce vrei si nu sari direct in relatii doar sa ai una. Desi parca ideea cu "nivelul tau" este putin cam deplasata. Trebuie sa gasesti acea persoana care te face sa te simti bine, iubita si in siguranta. Indiferent din ce "clasa" este. Sau acea persoana, indiferent cum este ea, care pe tine te face sa te simti bine.

Si nu mai considera celelalte persoane ale prietenelor tale fraieri. Nu ii judeca. Fiecare persoana este in felul sau. Fii o persoana mai buna si deschisa, si o sa dai de persoane la fel ca tine.

Legat de partea cu inaltul... hai sa zic ca poate e putin cam exagerat. Adica cititul, imbracatul si restul, sunt trasaturi mai mult psihice, ce se pot controla. Dar cat de inalt este... este mai mult fizic. Plus ca atunci cand o sa dai de persoana potrivita care sa iti intre in subconstient, fara ca tu sa vrei asta, nu ai ce sa faci, te indragostesti de ea si nu stii de ce. Si nici nu trebuie sa stii. Nu trebuie sa ai un motiv sa iubesti pe cineva. Este inexplicabil uneori.

Lasand aceste lucruri deoparte, e viata ta. Faci ce vrei si ce te face sa te simti bine.

Zi buna in continuare!

| TFL a răspuns (pentru Denyx16):

Nu te mai infoi asa ca nu da doi bani fata asta pe tine laughing

| Denyx16 a răspuns (pentru TFL):

Ma pis pe ea si pe tine, tu un prost ea o curva si cu asta am incheiat orice discutie pe acest site satanist.
Ducetiva-ti dracu cu totii de hedonisti si diabolici.laughing

| Denyx16 a răspuns (pentru TFL):

Moare invidia in tine mai putoi **** la cur.laughing

| TFL a răspuns (pentru Radaaa):

Cand mai pui o intrebare de genul pui in paranteza, nu imi caut aici ca nu e matrimoniale ca uite ce patesc cu unii idioti ma injura pe nedrept laughing)

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Denyx16):

Mi-e sila de voi astia care va dati persoane religioase dar injurati ca tiganii din satra.

| Alverto a răspuns:

Ești troll idiot?
Odată spui că vrei un băiat care să citească, iar poza ta de profil:

| Radaaa explică (pentru ForeverAlone97):

Corect laughing o fi vreun troll

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Radaaa):

Si bolnav psihic pe deasupra laughing

| Radaaa explică (pentru TFL):

Bai deci mor, mi-A dat ignore pocaitu laughing manca-le-ar malachia la toți baietii de aicilaughing sa se duca in slbz și sa împarta pliante in centru despre "sfârșitul e aproape, pocaiti-va", frustratu’ draculuilaughing sper ca nu era pe bune.

| Radaaa explică (pentru ForeverAlone97):

Pfff da-l in sânge. mi-a dat ignore pe degeaba laughing cat sa fi de prost?

| TFL a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Da-mi si mie din inaltimea ta sa numai iau cizme pentru sicilianalaughing))

| nicu991 a răspuns (pentru anonim_4396):

Citeste-i celelalte intrebari... of of ce ti-e si cu trolii astia. Te credeam fata serioasa Cris.

| Radaaa explică (pentru nicu991):

Am mai zis și ma repet, întrebările celelalte nu erau puse pentru mine. De ce as minți ca sunt virgina la 24 de ani? E o povara și ma frustrarea lucrul asta. Poate Dacă aveam 17 ani era motiv de lauda dar acum e cam trist, nu ti se pare?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru mgtow):

Fatuca nu are tinere de minte.
Intra pe profilul ei.

| Radaaa explică (pentru Fatamuntilor):

Am sa copiez răspunsul meu din nou, " Am mai zis și ma repet, întrebările celelalte nu erau puse pentru mine. De ce as minți ca sunt virgina la 24 de ani? E o povara și ma frustreaza lucrul asta. Poate Dacă aveam 17 ani era motiv de lauda dar acum e cam trist, nu ti se pare?"

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru TFL):

Ma mai gandesc laughing

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Radaaa):

Poza este a ta?
Dar iti voi raspunde strict la intrebare!
Nu e tragic sa fii virgina la varsta ta!
O faci cand simti si daca o simti.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Radaaa):

Spitalul 9 duce lipsa de clienti laughing

| TFL a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Auzi aici defineste o virgina, o fata careia nu i-a fost introdus penisu'n vagin am gasit pe dex am dat copy paste

| Dana2103 a răspuns:

Nu,nu este o tragedie. Exista si persoane asexuale si sunt multe dar nu se expun ca sa nu para diferiti. Efectiv nu fac sex si n au o problema cu asta

| nicu991 a răspuns (pentru Radaaa):

Având in vedere poza de profil lipsită de bun-simț/ decență, întrebările precedente și limbajul colorat pe care-l afișezi în propozițiile tale, respectiv lipsa de respect față de comunitatea TPU nu fac decât să te catalogheze drept trol ca să nu mă exprim altfel pentru că nu-mi permit să jignesc pe nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Se spune "pe care o ai".

| romeo78 a răspuns:

Felicitări! Ai intrat în grupul mondial al persoanelor virgine, indiferent de sex.
Cauze multiple, o societate pe fugă, vise multe și multe dezamăgiri!
Plus, prea multe informații negative despre o relație, conduc la o inhibare sexuală. Pur și simplu, își fac scenarii negre și nu pot duce o relație până la pat.

| Ely1234567 a răspuns:

Nu nu e tragic deloc

| RoCkKiD a răspuns:

E irelevant la ce varsta iti pierzi virginitatea, tine de tine pentru ca moemntul doar tu poti sa decizi cand esti pregatita.

In acelasi rand depinde si ce asteptari ai raportat la cum arati, daca vrei un top model, cu simtul umorului, care are acelasi apsiuni ca tine si mai e si nepotul lui tiriac, atunci e posibil sa fii vesnic dezamagita. Cred ca secretul e sa incepi sa iesi la intalnitri cu tipi care iti par mai ok, cine stie ce o sa descoperi.