| Radaaa a întrebat:

Credeti ca e tragic daca am 24 de ani si sunt virgina? Adica eu mi-as dori un baiat dar mi se par toti sub nivelul meu si nu imi place niciunul. Toate prietenele mele(chiar si mai mici cu cativa ani) si-au inceput viata sexuala iar eu habar n-am cu ce se mananca. O prietena rautacioasa chiar mi-a spus ca degeaba astept pe Fat Frumos ca nu o sa vina si o raman singura pe veci. Intr-un fel mi-e si scarba cand ma gandesc la sex cu toti ratatii, iar cei pe care-i plac nu ma plac inapoi. Credeti ca lipsa sexului la 24 de ani poate crea orice fel de probleme pe viitor? Pur si simplu nu gasesc ce vreau. Vreau unul sa citeasca, sa fie inalt, sa se imbrace frumos, dar nu gasesc, iar prietenele mele umbla cu toti fraierii.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ții se par toți sub nivelul tau? Păi ești îngâmfată 1 la mana(de aia nici un tip de calitate care îți place nu prea o sa se uite la tine), da știu și eu vreau o virgina care să știe cum să se comporte cu mine, sa -mi facă masaj și să știe și facă sex calumea etc etc. Sa fie perfectiunea întruchipată, dar din păcate asta nu exista. Așteptările trebuie sa fie și realiste, după ce personalitate si CE limbaj folosești cel puțin aici pe TPU. Îmi e greu sa cred că și un tip normal ar vrea sa fie cu tine.
Doi la mana ești ipocrită și o prietena amplea, prietena ta are mare dreptate in felul asta. O sa ramai singura pe veci.

Trebuie să lași prejudecățile, deoparte și ascultă de oamenii din jurul tau că vor sa te ajute, nu îți vor Raul.

| Radaaa explică (pentru anonim_4396):

thinking Măcar ai avut cojones sa-mi spui pe șleau ce nu-i in regula la mine, de lingușeli gen "vai ești virgina la 24 de ani nu e nimic in neregula cu tine e perfect normal" am podul plin, știi ce zic? laughing cu chestia asta te făleai pana la maxim 19, 20 (cu indulgenta) de ani. dar dacă ai ramas cu pânza de păianjeni intre craci la 24 de ani e clar ca ceva nu-i Ok la tine, și îmi asum treaba asta

70 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Cu poza care o ai nu pari virgina

| Fatamuntilor a răspuns (pentru mgtow):

Fatuca nu are tinere de minte.
Intra pe profilul ei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Se spune "pe care o ai".

| Ofiintă a răspuns:

Credeți că este ceva tragic?
Nu contează ce credem noi, atâta timp cât tu știi ce îti doresti cu adevarat.
Dacă este să iti incepi viata sexuala, și asta doar de dragul de a o face, fara sa ai vreo conexiune specială cu vreun bărbat, crezi ca te vei simtii mai bine?
Vei simtii doar un gol, pentru faptul că nu era ceea ce iti doreai cu adevărat.
Calitate nu găsești în orice colț, așa incât va trebui să mai aștepți.

| romeo78 a răspuns:

Felicitări! Ai intrat în grupul mondial al persoanelor virgine, indiferent de sex.
Cauze multiple, o societate pe fugă, vise multe și multe dezamăgiri!
Plus, prea multe informații negative despre o relație, conduc la o inhibare sexuală. Pur și simplu, își fac scenarii negre și nu pot duce o relație până la pat.

| RoCkKiD a răspuns:

E irelevant la ce varsta iti pierzi virginitatea, tine de tine pentru ca moemntul doar tu poti sa decizi cand esti pregatita.

In acelasi rand depinde si ce asteptari ai raportat la cum arati, daca vrei un top model, cu simtul umorului, care are acelasi apsiuni ca tine si mai e si nepotul lui tiriac, atunci e posibil sa fii vesnic dezamagita. Cred ca secretul e sa incepi sa iesi la intalnitri cu tipi care iti par mai ok, cine stie ce o sa descoperi.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai este ok, viata sexuala, mai ales la fete se incepe cand esti tu pregatita. Asta este cel mai important. Nu te lasa presata de societate si de colectivul in care acele persoane iti spun acele lucruri.

Da, nu ai gasit baiatul potrivit. Este ok. Te felicit chiar ca stii ce vrei si nu sari direct in relatii doar sa ai una. Desi parca ideea cu "nivelul tau" este putin cam deplasata. Trebuie sa gasesti acea persoana care te face sa te simti bine, iubita si in siguranta. Indiferent din ce "clasa" este. Sau acea persoana, indiferent cum este ea, care pe tine te face sa te simti bine.

Si nu mai considera celelalte persoane ale prietenelor tale fraieri. Nu ii judeca. Fiecare persoana este in felul sau. Fii o persoana mai buna si deschisa, si o sa dai de persoane la fel ca tine.

Legat de partea cu inaltul... hai sa zic ca poate e putin cam exagerat. Adica cititul, imbracatul si restul, sunt trasaturi mai mult psihice, ce se pot controla. Dar cat de inalt este... este mai mult fizic. Plus ca atunci cand o sa dai de persoana potrivita care sa iti intre in subconstient, fara ca tu sa vrei asta, nu ai ce sa faci, te indragostesti de ea si nu stii de ce. Si nici nu trebuie sa stii. Nu trebuie sa ai un motiv sa iubesti pe cineva. Este inexplicabil uneori.

Lasand aceste lucruri deoparte, e viata ta. Faci ce vrei si ce te face sa te simti bine.

Zi buna in continuare!

| Radaaa explică (pentru Fatamuntilor):

Am sa copiez răspunsul meu din nou, " Am mai zis și ma repet, întrebările celelalte nu erau puse pentru mine. De ce as minți ca sunt virgina la 24 de ani? E o povara și ma frustreaza lucrul asta. Poate Dacă aveam 17 ani era motiv de lauda dar acum e cam trist, nu ti se pare?"

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Radaaa):

Poza este a ta?
Dar iti voi raspunde strict la intrebare!
Nu e tragic sa fii virgina la varsta ta!
O faci cand simti si daca o simti.

| TFL a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Auzi aici defineste o virgina, o fata careia nu i-a fost introdus penisu'n vagin am gasit pe dex am dat copy paste

| Fatamuntilor a răspuns (pentru TFL):

Mersi de info, dar mi se deschide si mie dex-ul.
Din intrebarile anterioare rezulta ca face sex la greu, ea intreaba daca e tragic sa fii virgina la 24 de anisori.DAR spune ca acele intrebari nu erau pentru ea.Nici poza de profil nu prea o ajuta ( nu stiu cum admin a aprobat asa ceva).dar nu specifica acest lucru.
Din cauza asfelor de postari situl de duce si mai mult pe rapa!

| Sofer a răspuns:

Fiind virgina nu e o problema! Vei găsi destul de greu genul acela de băiat și vei rămâne singura și neliniștita.

| Nemessys a răspuns:

Nu baga in seamna ce spun altii. Este perfect normal ceea ce iti doresti si da, chiar e greu sa gasesti un barbat bun care sa se incadreze in ceea ce ai spus tu.
Lipsa vietii sexuale nu o sa te afecteze in niciun mod, tot ce conteaza este ca tu sa fii multumita.

| Alverto a răspuns:

Ești troll idiot?
Odată spui că vrei un băiat care să citească, iar poza ta de profil:

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am 27 de ani și sunt virgină, deci nu e nimic în neregulă cu tine dacă ești virgină la 24. Faci bine că nu te arunci în brațele primului venit și că nu vrei să-ți dezonorezi trupul cu prin aventuri de o noapte. Îmi plac de asemenea și standardele tale în materie de băieți. NU o să ai nici un fel de problemă dacă nu faci sex la 24, eu am 27 și nu am avut nicio problemă până acum. happy

| nicu991 a răspuns (pentru anonim_4396):

Citeste-i celelalte intrebari... of of ce ti-e si cu trolii astia. Te credeam fata serioasa Cris.

| Radaaa explică (pentru nicu991):

Am mai zis și ma repet, întrebările celelalte nu erau puse pentru mine. De ce as minți ca sunt virgina la 24 de ani? E o povara și ma frustrarea lucrul asta. Poate Dacă aveam 17 ani era motiv de lauda dar acum e cam trist, nu ti se pare?

| nicu991 a răspuns (pentru Radaaa):

Având in vedere poza de profil lipsită de bun-simț/ decență, întrebările precedente și limbajul colorat pe care-l afișezi în propozițiile tale, respectiv lipsa de respect față de comunitatea TPU nu fac decât să te catalogheze drept trol ca să nu mă exprim altfel pentru că nu-mi permit să jignesc pe nimeni.

| anonim_4396 a răspuns (pentru nicu991):

Eu de unde să știu că e troll? Întrebarea părea destul de serioasă iar la celelalte întrebări ale ei nu m-am uitat.

| Radaaa explică (pentru anonim_4396):

Am mai zis și ma repet, întrebările celelalte nu erau puse pentru mine. De ce as minți ca sunt virgina la 24 de ani? E o povara și ma frustrarea lucrul asta. Poate Dacă aveam 17 ani era motiv de lauda dar acum e cam trist, nu ti se pare?!?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inalt, sa citească și sa se îmbrace frumos. Atat?

| Xpressurself a răspuns:

Mai incearca happy

| Xpressurself a răspuns:

Incercam?

| Dana2103 a răspuns:

Nu,nu este o tragedie. Exista si persoane asexuale si sunt multe dar nu se expun ca sa nu para diferiti. Efectiv nu fac sex si n au o problema cu asta

| Ely1234567 a răspuns:

Nu nu e tragic deloc

| TFL a răspuns:

Pur si simplu nu gasesc ce vreau. vreau unul sa citeasca, sa fie inalt, sa se imbrace frumos. dar nu gasesc, iar prietenele mele umbla cu toti fraierii. Lasa fata mea ramai virgina

| TFL a răspuns:

Periculos, interlop, brate mari, tatuaje pana la poola am mai completat eu dorintele tale full option de la un baiat, mult succes in a gasi asa ceva

| Radaaa explică (pentru TFL):

Pai tocmai ca eu detest genul asta de baieti pe care mi l-ai descris, prietenele mele au iubiti de genul, cocalari țigani cu 4 clase palate bani și mai sunt si interlopi pe deasupra. nu vreau sa ma încurc cu asa ceva ca eu sunr o fata care are facultate. sunt destul de citită... Prietenele mele incep sa mă evite fiindca as fi "prea speriata", nu ma mai cheamă când sunt cu prietenii lor și sincer mi se par niște t.rfe proaste când fac treaba asta, și mai ales ca ma fac speriata, Adica dacă refuz sa umblu cu rebuturi sunt speriata?

| TFL a răspuns (pentru Radaaa):

Imi pare rau atunci am doar 1.70 sad imi placea numele tau

Oh mersi laughing

| Denyx16 a răspuns (pentru Radaaa):

In fine legat de intrebarea ta, nu nu este nicin fel de problema ca esti virgina 24 de ani, oamenii daca se mentin virgini traiesc si peste 100 de ani s-au facut studii pe seama acestui lucru.

Da chiar ce inseamna inalt pentru tine, de la 1.80 in sus?>

Pai peste 1, 70, eu având 1, 65

Vin-o in Bucuresti imi iau cizme groase da sa vii fara tocuri laughing)

| alexalx1234 a răspuns (pentru Radaaa):

De ce nu există fete de 18-19 ani ca tine? Am 19 și mă chinui ca fraierul să găsesc, dar astea de vârsta mea fix la genul de băieți cu care sunt cuplate prietenele tale se uită...

| InsaneZor00 a răspuns:

Parerea mea e ca pana la 24 de ani aparea si Fat Frumos. Glumesc, dar nu stiu ce sa zic, eu mi-am inceput viata sexuala la 18 ani si imi aduc aminte ca in ultimul an adica de la 17 la 18 ani imi venea sa le "busesc" pe toate. Si pana atunci am avut multe ocazii sa fac sex, dar tot asa, ziceam ca sunt "nasoale". Chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau. Ar trebui sa gasesti pe cineva sa iti placa cat de cat si sa iti incepi viata sexuala. Eu am 1.80, daca vrei putem sta de vorba pe Facebook sau pe Insta, nu neaparat sa ti-o incepi cu mine dar iti pot povesti mai multe.

| Tokyo44 a răspuns:

Nu e nimic tragic sa fii virgina.
O fac când simți și cu cine simți.
După 28, 30 de ani ar putea sa "pună presiune " pe tine și sa te grăbește sa o faci de dragul de a sparge gheata.
Dacă nu te-ai masturbat pana acum ți-as sugera sa experimentezi.
Te ar putea ajuta.

| Radaaa explică:

laughing

| Radaaa explică:

***, te cheama Andrei Ciobanul, stai pe marginelaughing))))

| Denyx16 a răspuns:

Puteți fetelor să nu mai faceți troll, nu există fată fară iubit sau să fie virgină.

| Radaaa explică (pentru Denyx16):

Nu e niciun troll, cunosc fete și la 27 de ani care sunt încă virgine. De ce as face troll? Aveam nevoie de un sfat, dar am primit mai multe răspunsuri inutile "hai sa raspund ca sa ma aflu și eu in treaba"decât sfaturi

Mda,la ce poză de profil ai, mi-e imposibil sa cred că spui adevărul, și dacă tot susții că ești virgină și urăști sexul de ce o poză de profil cu un fund la cameră?

Tot ce ai menționat acolo ceea ce îți dorești am.
Citesc, sunt pasionat de sport, sunt cât de cât înalt la 1.73 zic eu, mă îngrijesc foarte des, mă îmbrac frumos dar am 16 ani, nu cred că ai dori un iubit de 16 ani, poate dacă ai vrea un prieten să te descarci.

| Denyx16 a răspuns:

Ce le scot, zic adevarul, de ce as mintii pe seama mea, stiu ca invidia e marewinking, cand tu vei ajunge la performantele mele atunci vei avea respectul meu.

| Denyx16 a răspuns:

Stai chill nu iti fur iubita, am zis daca vrea sa fim prieteni, am 10 prieteni cred ca de aceeasi varsta cu ea, e cu 8 ani mai mare ca mine nu cred ca ar vrea un pusti de 16 ani cu muschi, care bea 5 litri de apa pe zi si mananca sanatos si viseaza si el la o iubita.
Dovada ca nu conteaza daca arati bine, degeaba arat bine daca sunt pampalau in acest domeniu si nu mi-e rusine sa o recunosc.
Hai astept sa imi dai hate ca am fost sincer.

"Pampalau in acest domneniu" explica te rog.

Adica sunt timid.
Am avut de pierdut in viata pe motiv ca am spus adevarul si nu am putut minti.

Șmecherește-te ca aparent la majoritatea fetelor le plac baietii cu sânge-n instalație.n-ai ce face.

Nicioadata nu imi voi schimba personalitatea si caracterul doar ca sa ma aprecieze lumea, daca tu sau x sau y nu ma apreciaza asa cum sunt.
Pa pa si la revedere.

Legat de virginitate, fie ca innebunesc hormonii am decis in fata Domnului ca voi ramane virgin.

Stai chill imi asum soarta ca perechea nu mi-o voi gasi niciodata si ca voi ramane singur sad.
Poti faci misto acum si tu hai ca sunt demoralizat.
Ca la lumea le place cand ma vede la rau.

Se vede ca ești la pubertatelaughing las-o mai moale ca nu-i totu’ asa negru cum crezi. Ești tânăr la 16 ani, in floarea vârstei.

Cand mai pui o intrebare de genul pui in paranteza, nu imi caut aici ca nu e matrimoniale ca uite ce patesc cu unii idioti ma injura pe nedrept laughing)

Bai deci mor, mi-A dat ignore pocaitu laughing manca-le-ar malachia la toți baietii de aicilaughing sa se duca in slbz și sa împarta pliante in centru despre "sfârșitul e aproape, pocaiti-va", frustratu’ draculuilaughing sper ca nu era pe bune.

| Denyx16 a răspuns:

Am auzit de caterinca doar ca sunt mai trist de felul meu.

| TFL a răspuns (pentru Denyx16):

Nu te mai infoi asa ca nu da doi bani fata asta pe tine laughing

| Denyx16 a răspuns (pentru TFL):

Ma pis pe ea si pe tine, tu un prost ea o curva si cu asta am incheiat orice discutie pe acest site satanist.
Ducetiva-ti dracu cu totii de hedonisti si diabolici.laughing

| Denyx16 a răspuns (pentru TFL):

Moare invidia in tine mai putoi **** la cur.laughing

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Denyx16):

Mi-e sila de voi astia care va dati persoane religioase dar injurati ca tiganii din satra.

| Radaaa explică (pentru ForeverAlone97):

Corect laughing o fi vreun troll

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Radaaa):

Si bolnav psihic pe deasupra laughing

| Radaaa explică (pentru ForeverAlone97):

Pfff da-l in sânge. mi-a dat ignore pe degeaba laughing cat sa fi de prost?

| TFL a răspuns (pentru ForeverAlone97):

Da-mi si mie din inaltimea ta sa numai iau cizme pentru sicilianalaughing))

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru TFL):

Ma mai gandesc laughing

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru Radaaa):

Spitalul 9 duce lipsa de clienti laughing

| Jade20 a răspuns:

Pe 8 iulie intrebai daca e normal ca te doara atunci cand faci sex cu iubitul iar pe 13 iulie cat de bun este un test de sarcina dupa 2 saptamani de la actul sexual. Plus, nu te ajuta nici poza de la profil.
Virgina poate in urechi, nu stiu.
Troll.

| Radaaa explică (pentru Jade20):

Nu sunt troll, nu erau legate de mine intrebarile acelea...