Nu cred ca e vreo problema pentru ca si eu fac de multe ori asta.iti spun cazul meu.actuala mea prietena e la fel ca si o papusa gonflabila, trebuie sa ii dictez ce sa faca si cum, nu ia initiativa, nu arata ca ii place sau nu ceea ce fac.din start plecam pe picior gresit ca facem sex.ideea e ca nu ne incanta atat de mult actul in sine de aceea pe langa sex mai ai nevoie de un stimulent interior pentru a finaliza.eu de obicei iau o pauza de o saptaman si putin uneori chiar 2 ca atunci cand o fac chair sa am pofta de sex.nu stiu cum se simte ea da macar eu sa ma simt ok atunci cand o fac(ca doar d'asta o facem, nu?)
Pentru ea nu este nicio problema daca tu numai asa o poti face fericita, dar ...sa o faci! Fii convins ca si ea se gandeste cu speranta ca este altcineva in locul tau.
Atunci inseamna ca nu o placi pe prietena ta, nu te simti atras de ea. De ce mai stai cu ea daca nu o placi? Daca ar afla, sigur s-ar simti jignita.
Iubirea si libidoul sexual sunt două lucruri total diferite la barbati. Faptul ca nu sunteti casatoriti va afecta direct şi indirect relatia voastra.
O viaţă morală va putea rezolva aceasta problema atunci cand veti avea o familie.
Inseamna ca nu te atrage suficient de mult partenera.
Nu prea e ok...
Ocazional da, se intampla sa te gandesti la altcineva.dar mereu, mi se pare ca exista o problema.
Nu esti suficient de atras de prietena ta, asta e problema.
Probabil faci sex cu ea nu pentru ca o doresti tu, ci pentru ca te simti obligat si vrei sa pastrezi aparentele.
Nu stiu de ce mai esti inca cu ea.
Înseamnă că tu nu eşti atras deloc de prietena ta şi nu te excită. încearcă-ţi lucruri noi care să vă satisfacă pe amândoi.
Ar fi o problema pentru ca tu nu simti atractie sexuala de prietena ta si nu te satisface destul de bine incat sa poti ejagula.
Eu nu am de unde să ştiu dar problema asta poate să apară în urma unei perioade de masturbare. Dacă e aşa „vei reveni la normal"! Dacă nu, înseamnă că nu prea eşti atras de parteneră sau suferi de „ejaculare întârziată"! Nu prea e bine ca să fie nevoie să te gândeşti la altcineva, unii specialişti cataloghează asta ca tot un fel de masturbare (psihică)...
Da...e o problema! De ce mai faci sex cu ea daca ai nevoie de imaginea altei femei pentru a obtine satisfactia?
Mihaela024 întreabă: