| alinusaa a întrebat:

Credeți că este o coincidenta sau nu daca fostul iubit îmi urmărește toate storyurile pe Facebook... uneori ma deranjează sa i vad numele...care ar fi motivele de urmareste tot din plictiseala?

16 răspunsuri:
| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Daca te deranjeaza, da-i block si ai liniste.

Nu e nici o coincidenta, probabil ii apar in feed si nu se poate abtine sa nu dea click.

| Violleta2022 a răspuns:

De ce nu-l blochezi asa um ar trebui sa fi facut in momentul cand v-ati despartit si cum este normal?
Blocheaza-l si nu-l mai vezi deloc!

| alinusaa explică (pentru Violleta2022):

Nu ne am blocat.n am luat în considerare și acest aspect.tu consideri ca este normal ca foștii iubiți sa se blocheze? ...intreb și eu încerc sa. mai aflu păreri...

| alinusaa explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Eu ma abțin sa i vizualizez storyurile.el de ce nu poate și chiar pe toate...nu zic ca ar mai avea sentimente dar nu înțeleg comportamentul sau

| Violleta2022 a răspuns (pentru alinusaa):

Da, este normal sa-i blochezi si sa elimini tot ce ti-l poate aduce in fata ochilor, inclusiv sa eviti sa mergi in locuri unde mergeai cu el ca sa poti sa-l elimini omplet din viata ta, sa poti sa-l uiti si sa mergi mai departe ca sa fii fericita cu altul.

Eu nu pot s o fac deși eu merg înainte și am trecut peste...de ce n a făcut o el și încă mai și urmărește tot... Nu ne am dat seama cred ca nu putem

Bineinteles ca poti, si chiar trebuie, odata ce te deranjeaza ca el te urmareste si nu-ti da pace.
Este spre binele tau sa renunti definitiv la un "fost" ca sa potis a-ti faci viata fericita cu un alt iubit, de aici si sfatul expertilor; a tai orice lagatura si portita cu un "fost" fiindca nu te vei intaorce niciodata acolo unde nu ai fost fericita.
Ca nu vrei tu este alta poveste, dar in nici un caz una buna sau fericita, fiindca incapatanarea iti va adce numai nefericire, in viitor.

Ai mare dreptate....de ce n a facut o el? De ce nu le ignora cum fac eu cu ale sale?

Fiindca vrea sa te sicaneze, sa nu fii fericita, sa stii ca este cu ochii pe tine tot timpul.
Evident tu nu l-ai ignorat si nici blocat, ca altfel nici el nu te putea vedea.
Daca te deranjeaza atat de tare, de ce nu-i tai accesul peste tot blocandu-l?
Este cea mai simpla si sigura metoda ca sa inchizi un episod din viata ta, terminata definitiv fiindca apartine unui trecut care nu se mai poate schimba, ca sa iti poti limpezi mintea si sa te faci libera, pentru o noua relatie mai fericita.

Cred ca m ai ajutat sa iau o decizie...initual am crezut ca e doar o coincidenta dar am postat storyuri mai des sa vd daca le urmărește...si printre primii toate..nu mi displace ca i vad numele dar nici placere nu pot spune ca mi face. vrea sa mi amintesc de el mereu sa nu mi dea pace tocmai ca știe ca mie îmi apare numele celor care le urmărește

| alinusaa explică (pentru alinusaa):

Sau poate sunt coincidente nu știu ce sa mai zic

Aata este primul lucru pe care-l sfatuiesc pishologii, sa incizi toate portile prin care poti fi spionata de un fost iubit, ca sa nu te mai necajeasca si sa-ti readuca aminte ca te-a avut si relatia s-a rupt.
Trecutul apartine trecutului si conditia ca sa fii fericita este sa tai tot cea a fost dureros in trecut: inclusiv fostele relatii.
Fa-ti planuri de viitor ca sa poti fi fericita, gandind pozitiv si cautand sa fii pozitiva tot timpul, fara fosti iubiti care sa-ti umbreasca linsitea.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru alinusaa):

Dar e firesc happy E si el om, iarta-l.
Tu mergi inainte si nu te mai gandi.

| Goete a răspuns:

Eu, cu fosta mea, suntem prieteni foarte buni.
Chiar ne vedem impreuna cu perechile noastre, sau nu. Vorbim, ne ajutam, ne cerem parerea. A facut parte din viata mea si sa o "blochez" ar insemna sa imi blochez parte din viata. Sa spun ca altii, ca ea e un rahat ar insemna sa spun c-am lins rahat parte din viata.
A facut parte din viata mea intr-un fel si acum continua, in altul. Am invatat unul de la altul si am trecut peste partea care n-a functionat, dar asta nu inseamna ca nu e o persoana super.

| alinusaa explică (pentru LaSteauaCareaRasarit):

Ce e firesc? Sa mi urmărească toate postările?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns (pentru alinusaa):

Tu vrei sa inchizi capitolul cu acest fost iubit? Ca nu pare!