| TheCrisLv20 a întrebat:

Credeti ca fata doreste sex avind in consideratie ca cind se afla la el acasa vara in piscina deseori se uita la penisul lui si il atinge dar cind partenerul o atinge de zonele intime ea reactioneaza un pic insa se poate enerva si rani partenerul cu unghiile (au fost cazuri si de 25 cm taietura)?

14 răspunsuri:
| SamSon a răspuns:

A, orice e posibil. ti-as fi dat un raspuns mai concred, dar nu am inteles aproape nimic din ceea ce ai mentionat mai sus. scuze.

| TheCrisLv20 explică (pentru SamSon):

Desigur anul trecut am avut multe taieturi insa cea mai mare era de la umar la piept de 25 cm

| SamSon a răspuns (pentru TheCrisLv20):

Imi pare rau sa aud asta.

| TheCrisLv20 explică (pentru SamSon):

Da o curs singe insa nu i-am facut nimic eu doar is baiat big grin

| NuMaContrazice a răspuns (pentru TheCrisLv20):

Pai asta nu inseamna ca trebuie sa stai sa te jupoaie de viu, spune-i sa aiba grija ca o zgarietura de 25 cm nu e ca una de 5 cm pe spate. Poate ii place ei sa fie mai rea.

| TheCrisLv20 explică (pentru NuMaContrazice):

Cu ajutorul ei la vara cred ca o sa am si pe spate big grin. glumesc infrunt inamicul in fata si uneori nu pot sa-mi permit sa-l lovesc big grin

| NuMaContrazice a răspuns (pentru TheCrisLv20):

N-am zis sa o lovesti, ci doar sa vb cu ea sa fie mai blanda putin laughing.

| TheCrisLv20 explică (pentru NuMaContrazice):

Eu am zis ca nu pot sa-mi permit sa o lovesc nu pot saa o lovesc insa mie imi place activitatea sa doarece durerea provocata de ea e atit de rafinata sincer savurez momentul. in plus se invata sa se autoapere pe un om real big grin

| SerafimHD a răspuns:

Nu este normal comportamentul!

| TheCrisLv20 explică (pentru SerafimHD):

A cui a meu sau a ei?

| Kylexy a răspuns:

Cam perversa gagica ce sa spun vorbeste cu ea si spune-i sa fie mai blanda!

| TheCrisLv20 explică (pentru Kylexy):

De ce mie imi place asa cum e

| Kylexy a răspuns (pentru TheCrisLv20):

Atunci suporta consecincele daca iti place asa cum e.

| Necunoscut112 a răspuns (pentru TheCrisLv20):

Si atunci ce vrei?