Eu cred ca '' tiparul e acelasi'' insa, datorita schimbarilor, a mediului se prea poate ca iubirea sa se manifeste altfel. Nu poti compara problemele pe care le întâlnesc adolescenții atunci cand iubesc cu problemele a 2 oameni maturi atunci cand se iubesc. Eu cred ca in ambele cazuri iubirea e aceeași, chiar daca una este poate mai profunda si mai puternica iar alta mai puțin.
Tineretul invata sa iubeasca in adolescenta apoi cand ajunge trecut de 25 - 30 ajunge rau violent sau isi tradeaza partenerul ea suporta si indura poate sa insele sau nu. E greu cu femeile dar nici cu barbatii nu e usor
Eu am constatat altceva: iubirea e mereu altfel, dar nu din cauza vârstei, ci datorită femeii de care te îndrăgostești.
Fiecare e diferită, specială în felul ei - la fel sunt și senzațiile și sentimentele pe care le simți când ești cu ea.
Vezi iubirea intr-un fel cand ai 15 ani, si altfel o vezi cand ai 25+.
Da, o simti diferit pe parcurs si inaintezi in viata, nu stiu daca in adolescenta iubesti, mai degraba aia e doar indragosteala,, care e cu totul altceva, pe cand iubirea presupune mai degraba acceptarea minusurilor transformandu-le in plusuri, pe cand indragosteala adolescentina e ceva ce tine doar de aspect fizic mai degraba.