Nu, niciodata! Pentru femei aspectul fizic al bărbatului este cel mai important. Desigur conteaza si personalitatea dar personalitatea are efect abia dupa ce se produce atractia sexuala. Looks > atracție sexuala > personalitate. Asta este de fapt " dragostea", atractie sexuala. Si aici pe TPU ai vazut intrebari ca " am intalnit un tip dragut" sau am un coleg de munca " dragut " si imi place de el. Mai intai trebuie sa fii frumos si dupa intervine personalitatea.
Problema e ca Papusel cel frumusel e uneori atat de plin de sine, atat de sigur ca femeile ii pica la picioare, isi da atat de putin interesul incat e... de evitat
Nu, nu sunt de acord ca aspectul fizic al bărbatului este cel mai important. Burtica poate fi data jos, pectoralii pot fi lucrati, dar caracterul nu se schimba.
Bineinteles ca femeia nu alege un barbat dupa cum arata, ci dupa cum simte.
Aspectul fizic este doar o carcasa, contand in principal inteligenta omului, personalitatea si comportamentul lui, bun simt, educatia, loialitatea, dragostea samd.
Tii atat de mult la ideea ta, incat ar fi pacat sa-ti schimb parerea
Pastreaz-o.
Iubirea e ceva complex, nu se poate explica doar o simti, desi poate ca da, poate ca nu
Am văzut bărbați frumoși, cu statut social mare, cu bani mulți și masina smechera cu femei care nu erau cine știe ce fizic și nu aveau nici job
MihaiAnuș63 întreabă:
GeaninaGeanina782 întreabă: