Eu am o colega cu nasul mare. Cand a luat premiul 2 au trebuit aia sa ii dea si premiul 1, pentru cel mai lung nas.
WTF!? nasul nu conteaza adica din punct de vedere masculin conteaza alte lucruri
Acum lucruri serioase : toate merita/ toate sunt iubite Daca ai avut probleme sau o prietena de a ta are probleme ...se va rezolva mereu va aparea si baiatul ala
doamne ce prostie sigur ca au o sansa la iubire si pr mea ce mai buna are un nas mare si a fost intr-o relatie
De ce nu ar merita? cred ca orice persoana merita o sansa la iubire stii cum era vba aia "orice sac isi are petecul" nu cred ca nasul putin mai mare al unei fete e o piedica in a simtii ceva pentru ea.deci nu parerea mea este ca indiferent de aspectl fizic orice persoana merita o sansa la iubire!
Daca ajunge pana in pamant este o problema... Fiecare are nasul care i se potriveste formei fetei sale.
Si eu am problema asta unii zic ca sunt obsedata pentru ca tot spun ca am nasul mare altii zic ca e ft KO nasul meu nu stiu ce parere ai tu de al meu.dar eu zic totusi ca e destul de mare.
ei bine sunt fete chiar ft urate si au niste pr ft draguti
oricum eu cu nasul meu mare sau nu ma plac baietii asa cum sunt:X
georgiana întreabă: