Cum sa nu iubească, măi, Ray?
Așa ți se pare ție? Adevărul este că sunt multe care fac de râs genul feminin, dar cuvântul "excepție" nu exista degeaba in dicționar.
Sacrificii? Depinde de situațiile care se ivesc.
Nu il auzi pe Gabi ce sacrifici fac fetele in viziunea lui iluminata, zi-mi ce sacrifici ai face tu pentru persoana iubita?
Ce treabă am eu cu ce zice el?
Ți-am zis, depinde de situații. eu nu pun suflet pentru oricine, dar și când o fac mă pun pe mine pe locul 2. (Nu este indicat, dar ..eh!)
În întrebare era vorba de fete. Știu că îți aperi sexul, dar nu e nevoie. Este evident că există excepții de ambele părți.
Asa cum noi le iubim, asa si ele iubesc. Nu mai generaliza, ca nu e deloc asa,, exista iubire si din partea fetelor.
Chestia asta pe care tocmai ai zis-o ar trebui inramata si expusa undeva unde sa o vada toata lumea.
Wow as deveni celebru prin asta, poate m-ar placea si pe mine una atunci, dar asta e adevarul
Stiu ca e adevarat, dar ai reusit sa o spui foarte concis. Fetele te-ar place, dar baietii te-ar uri
De vina este si societatea care ne comunica ca sexul =iubire, pana nu iubim credem ca sexul inseamna iubire sau ca e dorinta care o simtim fata de fiecare fata, traim in doua lumii diferite, fetele se dezvolta emotional, baieti rational mai mult, asta nu inseamna ca baieti nu iubesc si pur simplu iubirea e o slabiciune in lumea masculina
Mutubal întreabă: