anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Credeţi că fiecare persoană are "sufletul său pereche"? Şi dacă da, care sunt criteriile după care-l recunoşti pe cel care îţi este sortit? În ce perioadă a vieţii, unde şi cum îl întâlneşti?

15 răspunsuri:
| Anonim1045 a răspuns:

Nu cred neaparat ca fiecare persoana are sufletul ei pereche, dar cred ca persoana cu care vrei sa iti petreci tot restul vietii, persoana cu care te casatoresti, trebuie sa formeze o pereche cu sufletul tau. Nu astepta sa vina asa fara sa faci nimic dar nici nu dispera. Sunt atatia baieti in lumea asta, cu siguranta daca vrei poti sa gasesti un suflet care sa il completeze pe al tau, dar asta nu inseamna ca exista o singura pesoana care sa iti fie "suflet pereche" in toata lumea.

| neutrino a răspuns:

Nu cred in aceasta teorie, sunt destui oameni singuri pe lumea aceasta si la fel sunt si destule perechi, casatorite sau nu, care nu se integ deloc, iar viata lor este un calvar.

| FABULOSUL6000 a răspuns:

Nu ai sa vezi tu ''suflet pereche,,. Fiind unici ca indivizi nu putem simti exact la fel. Poate un termen mai corect ar fi,, caractere pereche''. Ai sanse mari sa gasesti un caracter asemenator cu al tau si sa va potriviti/completati aproape perfect(nu exista perfectiune). Aceasta potrivire ar putea fi perceputa fals ca suflete pereche cand de fapt este doar o potrivire de caracter. Eu asa cred.

| Anonim1045 a răspuns:

Cum ar fi daca Gigel este sufletul pereche al Mirelei, dar Mirela il iubeste pe Gheorghita si se casatoreste cu el. Deja 2 perechi de suflete s-au destramat, cel al lui Gigel si al Mirelei, dar si al lui Gheorghita si al sufletului sau pereche pe care poate nici nu l-a cunoscut si care la randul sau va distruge alta pereche se suflete pereche si asa mai departe laughingrolling on the floor Deci in concluzie, nu prea ar ajunge nimeni la sufletul sau pereche, daca ar exista in adevaratul sau concept. laughing

| Aasdfghj a răspuns:

"În ce perioadă a vieţii, unde şi cum îl întâlneşti?"
In adolescenta, la Mc Donald's Unirii, tu stand la coada pentru un meniu dublu cheeseburger si el dand peste tine varsand tot paharul cu fanta pe fusta cea noua. Tu il injuri de ma-sa, el isi cere scuze, tu ii iei neamul plus cateii si porcii in ****, el isi cere scuze inca odata si te invita la o shaorma la dristor.
GLUMESC
Iti dai seama ca nu e o regula anume pentru fiecare sa se intalneasca in acelasi loc, in aceeasi perioada si in acelasi fel. Difera de la persoane la persoane. Cand o sa-l intalnesti o sa-ti dai seama ca e sufletul tau pereche.

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Aasdfghj):

Tu accepti shaorma aia si uite asa azi una, maine inca una si in 5 ani nu mai intereseaza pe nimeni de suflet sau de fusta, ca oricum o sa fi prea grasa ca sa mai incapi in ea! rolling on the floor
Morala: nu mancati shaorma. Sufletul vostru nu e acolo, doar calorii.

| Purec a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Hmm si uite alta "morala" Daca esti prea prost sa intelegi gluma, nu comenta, risti sa te faci de ras laughing

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Purec):

Ce ai puricosule? S-a umflat grisu in tine?

| Purec a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

"Ce ai puricosule? S-a umflat grisu in tine? "

uite nervos ca a marit mamica ta tariful, cica a crescut acciza la motorina

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Purec):

Hai nu te da smecher acuma ca se vede de la o posta cum vrei tu sa o impresionezi de don'soara Alecsandra. De ce nu iti iei tu outele in mana si mergi frumos sa o inviti la o saorma? Hai curaj ca poti!

| Aasdfghj a răspuns (pentru FABULOSUL6000):

Don'soara Alecsandra chiar este iubita luihappy Comentezi aiurea!

| FABULOSUL6000 a răspuns (pentru Aasdfghj):

Ha ha looll deci de aia se umfla asa tare! Ce vroiai sa ghicesc asta? Dar banuiala mea a fost partial corecta!

| Alcyon a răspuns:

Cred ca sufletul pereche e cel care ti-e alaturi la bine si la greu. Nu un partener venit de aiurea. Doar bunicii nostri, care-au trait zeci de ani impreuna, pot sa vorbeasca despre asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca X este potrivit pentru Y, nu inseamna ca si Y va fi potrivit pentru X.

Degeaba fiecare dintre noi avem un suflet pereche daca nu vom fi si noi, la randul nostru, suflete pereche pentru ei. E foarte greu ca persoanele sa se potriveasca atat de bine iar nu putem ignora faptul ca armonia tine foarte mult si de context. In conditii ideale oamenii se inteleg destul de bine, problema e ca atunci cand lucrurile se complica si oamenii se schimba.

Criteriile difera de la om la om, pentru ca de aceea se numesc suflete pereche. Pe mine, de exemplu, ma intereseaza foarte mult bunatatea. Mi se pare una dintre cele mai rare calitati.

Cand, cum si unde tin doar de sansa. De sansa tine si daca vei realiza ca va potriviti sau daca veti putea avea o relatie. Din nou, contextul va conta cel mai mult.

| RAY a răspuns:

Nu exista asa ceva, fiecare sta cu o persoana din interese si atat