Buna,da poti sa aduci acasa o femeie iubitoare si linistita.Toate fetele odata si o data ese sa se distreze.
Nu,parerea mea.O fata "iubitoare si linistita" mai ales "linistita" nu prea are ce cauta in club.Ea gaseste lucruri mult mai importante de facut.
Daca vrei sa vii deja cu ea acasa, atunci ai gasit locul potrivit unde sa cauti fata mult visata.
In club nu o sa gasesti NICIODATA o femeie iubitoare si linistita.O femeie iubitoare si linistita o vei gasi in locurile in care nu te-ai gandit niciodata ca ai putea sa gasesti pe cineva si sa ai ceva serios cu aceea persoana.
Nu,nu am gandit, nici acum nu gandesc, scriu fara sa gandesc, nu ti se pare un miracol ca paradoxal poti scrie fara sa gandesti?
Eh, atunci iti dai seama ce miracol am vazut eu cand am citit intrebarea ta foarte inteligenta
Uneia care nu ii place sau nu se simte "confortabil" sa mearga, nici pe sus sa o ia nu ar putea. crede-ma ca am vazut
Exceptiile sunt scuze folosite de oameni care ii doare prea tare adevaru. nu cred acel "concept". daca una in 1000 e femeie de casa, crezi ca are vreo valoare? crezi ca restul poate sunt si ele "de casa"? sa fim seriosi
Poti sa ai noroc. Adica sa intalnesti una iubitoare si linistita care a iesit cu colegele ei mai nelinistite o singura data in viata ei ca sa vada si ea despre ce e vorba. Probabil ca e o sansa la 100000. Una iubitoare si linistita poti gasi in locuri unde va aduc pasiuni comune. Si ca sa o gasesti, cauti mai mult si te ocupi mai putin de Manuela si Palmela! Crede-ma, vei fi mai motivat!
S-ar putea sa dai peste persoane care vor sa se distreze. Unele pot fi deschise, altele pot fi epave sentimentale.
Si pana spargi zidurile cetatii uneia care e franjuri sentimental, pana recapata increderea in ea si in viata, etc... E destul de greu.
Depinde de tine cat vrei sa aloci pentru asta.
justyoung9 întreabă: