| agoodfriend a întrebat:

Credeti ca mai exista fete calumea sau toate sunt niste vagaboande? Astept raspunsuri.

100 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Eu am cautat si nu am gasit asa ca pot spune: alea care le vezi cu hihihi si lalala afara nu sant cine stie ce, fetele bune la suflet stau ca noi ascunse la domiciliu sau la munca.

| agoodfriend explică (pentru mgtow):

Spetsnaz cred ca avem nevoie de trupele de elita rusesti caci alta solutie nu vad

| h3r a răspuns (pentru agoodfriend):

Hai mă, voi toți sunteți serioși.
Apreciați ce aveți în jur.
Vă uitați la altele, sigur.

Ce cumperi, aia mănânci, nu mai spune că suntem pe cale de dispariție.

| agoodfriend explică (pentru h3r):

Nu ma confunda te rog. Eu sunt un tip serios

| mgtow a răspuns (pentru agoodfriend):

De ce zici asta omule? Femeile sant ca un post de munca numai ca ele nu zic de experienta. Experienta pentru ele e sa fi smecher si nesimtit cu bani dar na... ciudate mie de multe ori mi s-a intamplat sa dau de fete urate care ma placeau si nu erau pe placul meu.

| mgtow a răspuns:

Daca stai sa te gandesti bine de tot o luam sistematic, o tipa de 20 de ani care o vezi frecvent afara fi sigur ca s-a culcat cu vreo 5 tipi sau mai mult daca chiar e nesimtita. Ti-ar conveni sa se culce cu tine daca a zis ca a fost cuminte si a avut doar 2 tipi in viata ei? Ar fi bine daca ar fi chiar asa dar uite ca nu e, mint toate ca sa nu fie refuzate, cea care ar trebui sa fie cu tine ar trebui sa fie exact ca tine nu cineva sa fie mai presus de altul la pat intelegi?

| SaveTheNature a răspuns:

Bineinteles. Un barbat/baiat adevarat stie sa gaseasca o astfel de fata, si sa o cucereasca.
Si in fine, fetele calumea ies in discoteca ocazional, nu asculta manele, si se recunoasc dupa primele 2, 3 vorbe scoase din gura.

| agoodfriend explică (pentru SaveTheNature):

E corect ce spui. Cind iti doresti o fata deosebita destinul ti-o va scoate in cale. Numai sa nu fie prea tirziu. Caci nu suntem nemuritori.

| ZambetulNebuniei a răspuns:

Sa fim seriosi, baietilor le plac"vagaboantele", daca nu aveau cautare nu mai erau.

Ca o idee pe margine (pajiste).
Cand aud fetele ca zic: Vreau si eu un baiat linistit! Oare mai exista?

Raman uimit. Sa nu fim ipocriti, fetelor le plac baietii rai si nu prea sunt cautati baietii "de casa".

| agoodfriend explică (pentru ZambetulNebuniei):

Desi nu-mi place trebuie sa-ti dau dreptate 100%. Fetelor le plac baietii rai pentru ca le plictisesc baietii buni si nu mai au nevoie de raspundere. Pina la urma fatarnicia si minciuna lor a devenit o mare arta. Din pacate nu se va rezolva nimic. Cit de misogin sunt. De abia acum vad.

| h3r a răspuns (pentru ZambetulNebuniei):

M-am simțit.
Am spus de el, chiar asta și face.
Cine a spus că noi nu vrem un băiat serios lângă noi? Deoarece și noi suntem.

Noi, unele.
Că panarame sunt destule, rămâne la alegerea voastră dacă le cautați sau nu.

Acta non verba.

| AnyAnA99 a răspuns:

Hei! normal ca exista laughing eu ma intrebam daca baieti seriosi mai exista?:p

| agoodfriend explică (pentru AnyAnA99):

Ma mir ca nu ai gasit. Sunt foarte multi. Vrei sa-ti fac cunostinta cu unul?

| RAY a răspuns:

Am iubit o fata care m-a facut mult sa sufar,apoi mam intarnit cu cateva de pe net mau dezamagit toate vreau banii sau nu stiu ce vroau
, de atunci mi-am pierdut increderea in fete, vad in jurul meu doar ipocrite, false, mincinoase, vipere ca ultima
poate ca exista fete sincere eu n-am dat de vreuna

| agoodfriend explică (pentru RAY):

Nu dispera. In cautarea unei fete este necesar sa fii rabdator, iar dupa ce ai intilnit-o este necesar sa fii atent la vorbe si la fapte. Sunt si fete bune asa cum sunt si baieti buni.

| h3r a răspuns:

Treat me like a boss.

Personal nu am intilnit, intrebarea este justificata

Diabla tu cum esti?

Ai zis că nu ai întâlnit, atunci de ce ne faci vagaboande?

Nu știu.

Arata-mi acea fata si ma inchin in fata ei. nu am intilnit pentru ca nu exista. Daca esti asa sigura arata-mi unde este si cine este.Sa te vad acum.

Încântată.

Diabla tu esti f optimista. Tu ai gasit baieti seriosi? Esti multumita?

Ce te incinta?

De ce spui că sunt optimistă?
Aici e vorba de fete, nici nu vă interesează că sunt și fete la locul lor, voi le vreți pe altele, toate paparudele. Iar când ele pleacă, vin toate băgate în aceeași oală.

Am vazut sfaturile tale cu privire la cine sa renunti si la cine nu. Daca o fata e calumea de ce pleaca? De unde stii tu ce vreau eu? Cred ca te-ai grabit

Eu zic că tu te-ai grăbit când ne-ai făcut vagaboande.

hmmm. Daca e asa cum spui tu, de ce nu iesi la lumina?

N-am pentru cine.

Offf! Nu esti cum am amintit in intrebare, dar esti in schimb rautacioasa- "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti". Esti in stare?

Nemernică nu?
Iubesc, să vedem cine vine la rând acum.

Nu cred ca stii ce e iubirea. Spui doar vorbe fara de-nteles, vorba poetului

În privat te contrazici singur.
Mă bucur că știi tu, și chiar sper să-ți găsești una la locul ei, să nu mai alergi după vagaboande.

Imi pare rau dar ma pot contrazice si altfel? Atentie la limba romana! Eu nu alerg dupa vagaboande, dar daca tu esti asa sigura atunci ramii cu parerea ta. Iti multumesc de grija ce mi-o porti.

| Alexaaxc a răspuns (pentru agoodfriend):

Uite sunt aicilaughing.
Dar de ce e nevoie de generalizari de genu "fetele sunt vagaboande", "baietii sunt toti la fel" etc. Nu judecati un om doar dupa aparente fara sa il cunoasteti destul de bine, si "vagabonatele" sunt perosane care pot ascunde mai multe decat lasa sa se vada. Nu militez eu acum pentru ele, dar poate te grabesti sa tragi concluzii, suntem toti oameni pana la urma. Daca ai avut parte de dezamagiri, experiente neplacute sau pur si simplu te uiti in jur nu uita de diferenta dintre esenta si aparenta. Ofera-i unei persoane motive si ar putea sa se schimbe, catalogheaz-o si bag-o in oale cu altele si atunci va pleca. Gandeste-te doar ca tie nu ti-ar placea sa fi bagat gramada cu alti "vagabonzi". E si o chestiune de noroc, pana la urma vei gasi tu o fata perfecta. Nu isi au rostul toate impartirile astea pe clase, niciodata sa nu spui niciodata.

| agoodfriend explică (pentru Alexaaxc):

Pina acum nu amintilnit o fata normala. Eu inteleg prin normal nu numai moralitatea, ci si inteligenta si sufletul. O fata poate fi pura dar sa nu fie inteligenta. Atunci nu mai are sens puritatea daca nu este dublata de bunatate si inteligenta.

| aumih16 a răspuns:

Nu prea cred! depinde or mai fi! dar si alea sunt extrem de rare nu dese! au silicon botox cat cuprinde! tatuaje piercing-uri! si alea henna sau cum le zice spune sunt tot un fel de tatuaje!

| PorcușorulDeGuineeaV a răspuns:

Salutare! Da, mai exista fete calumea, nu sunt toate vagaboande.O zi frumoasa sa ai

| agoodfriend explică (pentru PorcușorulDeGuineeaV):

Ai dreptate porcusor de guineea. Ele mai exista, dar este difcil sa le cistigi increderea. Intr-o lume nebuna dupa putere si avere, e greu sa-ti dovedesti bunele intentii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistit, ca exista multe fete cuminti. Spre exemplu eu am 20 de ani si nu am avut pana acum niciun prieten. happy Take care!

| agoodfriend explică (pentru anonim_4396):

Mi se pare ciudat. Ai vreo boala incurabila? Esti pocaita? Sau esti lesbiana? Sincer ma uimesti.

| anonim_4396 a răspuns (pentru agoodfriend):

NU am nimic.Sunt o fata normala big grin Nu inteleg de ce ti se pare ciudat.Sunt multe fete in tara asta la fel ca mine. Daca tu consideri ca toate fetele sunt niste panarame, asta e opinia ta.

Nu cred asta, dar viata mi-a dovedit ca fetele bune nu mai sunt asa de bune, iar bunatatea lor dureaza extrem de putin timp. Tu ce ai face in locul meu?

| mgtow a răspuns (pentru agoodfriend):

Adaugama pe mes la adresa cobra_47_1991 avem multe chestii de discutat.

| agoodfriend explică (pentru mgtow):

Cu bucurie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un prieten mi-a spus ca are un prieten, care la randul lui are un prieten, care si el are un prieten al carui frate are un alt prieten care sustine ca a vazut o fata ca lumea. Eu nu am vazut-o dar am incredere in om, ca doar avem atatea cunostinte comune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai exista si fete calumea. Dar sunt pe cale de disparitie laughing.

Sunt fete bune, dar sunt tematoare. Si pe buna dreptate.

| gingergirl1 a răspuns:

Asta ma intreb si eu in legatura cu baietii! ''mai exista oare si baieti seriosi''? sad
Si referitor la intrebare! Bineinteles ca sut si fete calumea, dar sunt mai greu de gasit!winking

| e7d7n7 a răspuns (pentru gingergirl1):

Da,mai există băieţi serioşi. Eu!

| agoodfriend explică (pentru gingergirl1):

Baieti seriosi exista, dar fete serioase nu am intilnit. Unde as putea gasi una?

| gingergirl1 a răspuns (pentru e7d7n7):

Aha laughing

| gingergirl1 a răspuns (pentru agoodfriend):

Nu stiu unde poti intalni una, dar fi optimist, poate vei da peste una dar trebuie sa ai rabdare!
Si pe bune? Mai exista baieti seriosi? Eu sincera nu am intalnit! laughing INCA! tongue

| agoodfriend explică (pentru gingergirl1):

Draga Selena, daca doresti iti pot da emailul sa comunicam. As fi curios sa aflu mai multe despre tine si opiniile tale

| morningstar a răspuns (pentru agoodfriend):

Depinde si unde le cauti.

| FlAiser a răspuns (pentru agoodfriend):

Toate sunt barfitoare nu exista fata serioasa

| blueheart a răspuns:

Asa cum printre flori frumoase traiesc si buruieni dar nu le micsoreaza farmecul, asa este si printre oameni. Nu stiu ce varsta ai dar daca nu ai intalnit pana acum o fata care sa-ti merite respectul e grav.E imposibil sa nu fi intalnit o fata cu un suflet frumos care sa merite respectul si admiratia ta. Nu pot sa cred ca ai vazut doar "raul" din sufletul oamenilor. E absurd. Sunt multi oameni minunati care merita sa faca parte din viata noastra, care merita sa fie iubiti.

| agoodfriend explică (pentru blueheart):

Doar lozinci draga mea blueheart. Ti-am citit toate datele ca sa vad cu cine am de a face.Interesant! Virsta mea este apropiata de a ta. Nu am intilnit din pacate, caci nu stiu sa iubesc ceea ce nu e de iubit si sa sper in ceea ce nu e de sperat, vorbind hegelian. Sunt multi oameni minunati, dar daca nu vor iesi la lumina sa-i cunoastem, ei se vor pierde in negura vremurilor, isi vor pierde calitatile. Iti doresc o zi frumoasa. Multumesc de raspuns.

| blueheart a răspuns (pentru agoodfriend):

Lozinci? Nu,nu si nu. Eu cred in ceea ce spun. Cred in oamenii pe care i-am intalnit,cred in iubirea pe care mi-au daruit-o, cred in iubirea, in prietenia pe care le-am daruit-o la randul meu. Si eu am intalnit persoane false care nu au meritat multe din lucrurile pe care le-am facut pentru ei dar am ales:pe unii i-am scos din viata mea(pe cei care nu si-au dat seama de raul facut) iar pe cei carora le-a parut rau cu adevarat de purtarea lor le-am dat o a doua sansa si nu imi pare rau. Mi-au demonstrat ca nu m-am inselat, ca mai exista oameni care stiu sa pretuiasca o prietenie, care stiu sa vada si frumosul din jurul lor.
Nu vreau sa ma contrazic cu tine. Fiecare are dreptul la o opinie. Eu vorbesc din experienta mea de viata.
Ai spus ceva ce mie mi-a placut :"nu stiu sa iubesc ceea ce nu e de iubit si sa sper in ceea ce nu e de sperat". Mi-as dori sa fiu ca tine.
Si eu iti doresc o zi frumoasa.

Astept datele tale la mesaje sa putem comunica. Cu bine!

Iti multumesc pentru mesaj. Eu nu-ti pot scrie. Daca vrei sa mai comunicam atunci astept mailul tau. Cu bine!

| blueheart a răspuns (pentru agoodfriend):

E-mail? thinking Ar trebui sa il stiu?

| RedheadOnTheRun a răspuns:

Uuu esti inversunat rau laughing. Cauta si-ai sa gasesti,spunea cineva (nu mai stiu cine laughing ) In primul rand nici nu trebuie` sa cauti mult.
Sa iti dau un exemplu: sigur ai trecut prin scoala si ai dat de "tocilara clasei"-tipa aceea anosta,timida,pe care niciun baiat nu o baga in seama pentru altceva decat "Imi faci si mie tema?". Ea crezi ca e "vagaboanda"?
In al doilea rand eu ma simt jignita de indoiala ta. Eu nu ma consider vagaboanda desi sunt fata. Deci da, ca sa iti raspund strict la intrebare, exista si fete serioase, cuminti, bla bla happy

| agoodfriend explică (pentru RedheadOnTheRun):

Veniti numai cu lozinci, dar nimic concret. Care sunt cuminti, ori se molipsesc ori innebunesc. Asta e realitatea

| RedheadOnTheRun a răspuns (pentru agoodfriend):

Eu care credeam ca tu esti cu adevarat un baiat care nu crede ca mai exista fete cuminti. Stii ce? Tu esti doar frustrat fara motiv, te prostesti si nu vezi nimic in fata ochilor in afara de propriile tale idei care nu au niciun fundament. La o adica, atunci cand o sa cunosti tu jumatate+ 1 din toate fetele/femeile de pe planeta si toate or sa fie "vagaboande" atunci vii aici si ne bati la cap. Pana atunci esti doar enervant. Daca vreti ceva concret nu mai visati la cai verzi pe pereti si sa va iasa din cap ca fetele cuminti se gasesc in club sau in fundu' gol pe strada. Ai primit destule argumente, Diabla ti-a sugerat frumos ca ea nu se gaseste printre "vagaboandele" tale, eu ti-am spus la fel ca nu ma consider parte din aceasta categorie dar tu tot o tii pe a ta, Gica-contra fara niciun motiv logic.

| agoodfriend explică (pentru RedheadOnTheRun):

Nu stiu de unde ai scos chestia cu frustrarea. Nu sunt frustrat ci doar debusolat.Nu sunt unicul baiat care observa ca fetele au luat-o razna. Recunosc ca termenul folosit de mine nu a fost unul reusit, dar nu mai pot da inapoi-zarurile au fost aruncate. Eu nu vin aici, eu eram aici, iar cui nu-i place de mine ma poate evita. Fetele cuminti sunt pasari rare asa cum rara este si toleranta ta fata de mine. Oricine ai fi eu iti multumesc Cu bine!

| Raiiiisa a răspuns:

Daca toate is niste VAGABOANDE,atunci de ce umblati cu ele?
Si vagaboandele alea sa stii ca de multe ori is mai bine privite decat una la locul ei.
Daca o fata este la locul ei,imediat este privita ca fiind o NAIVA,de care unii incerca sa-si bata joc si in niciun caz sa o APRECIEZE! Si atunci da, probabil se molipsesc cand vad ca ele sunt luate de fraiere, si vagaboandele is de multe ori in varf!
Probabil ai fost dezamagit de vreo una, doua si acum esti foarte revoltat crezand ca toate sunt asa.
"Daca e la locul ei de ce a plecat?"Cum a venit, fix asa poate pleca, fiecare relatie mai are si un sfarsit.Cred ca e mai bine sa plece,decat sa mai aiba unu pe langa tine.
Deci prin urmare,sigur mai exista fetele alea calemea,naive,de care sa va puteti bate joc pentru ca cu o vagaboanda nu faci ce vrei tu, dar mereu tiparele voastre o sa fie atintite spre vagaboante si de aceea nu le mai observati pe celelalte.
Asta-i realitatea, crede-mahappy
Si gandes-te mai realist, in lumea asta trebuie sa fii inteligent ca sa ajungi undeva, nu sa astepti printesa cuminte, care din punctul tau de vedere nici nu mai exista.

| agoodfriend explică (pentru Raiiiisa):

Ce tot spui acolo? De unde stii tu cu cine umblu? De unde stii tu ca desconsider o fata serioasa? Nici macar nu cred ca esti o fata, ci doar un barbat travestit intr-o fata. Apoi daca o fata este inteligenta si sufletista, nu ar parasi un baiat atit de usor. Cine gaseste potrivit sa renunte la un baiat bun fara un motiv intemeiat aceea nu este o fata serioasa. Orice relatie inseamna si raspundere. Eu nu-mi bat joc si nu mi-am batut, martor mi-E Dumnezeu. Eu nu vreau sa fiu realist ca tine. Realitatea imaginata de tine este de fapt o realitate nebuna lipsita de vis, speranta si suflet.Ramii in lumea ta!

Cu toate acestea iti respect opinia, ca a tuturor celor ce scriu aici. Astept si alte pareri.

| Raiiiisa a răspuns (pentru agoodfriend):

Aoleo,m-ai inteles gresit.
Ziceam in general, nu vorbeam de TINE! nu am zis ca desconsideri o fata serioasa, este desconsiderata de multi care privesc fetele serioase ca pe niste naive de care pot sa-si bata joc.
Si sunt fata, nu un barbat travestit intr-o fata!
Daca nu te mai simti bine intr-o relatie si nu mai esti ferit/fericita si vrei sa pui punct, asta nu insemna ca nu esti sufletist.E mai bine asa decat sa-ti bati joc de cineva.Si stai linistit ca nici o femeie nu o sa renunte la un barbat,doar asa fara un motiv intemeiat,chiar daca este stiut doar de ea.
Nu am zis ca ti-ai batut joc de nimeni,e viata ta si faci ce vrei cu ea.
Tu esti realist si gandesti doar cum vrei tu si nu vezi de fapt cum stau lucrurile.
Sa stii ca am suflet,am pus suflet de multe ori si pentru persoanele care,in final mi-am dat seama ca meritau putin mai mult decat un scuipat si nu m-am plans niciodata, am sperante si mai si visez cateodata, dar ma trezesc repede la realitate pentru ca visele sunt facute sa le avem atunci cand dormim, iar cine viseaza tot timpul, ramane doar cu visele.

Ma bucur ca ai facut lumina cu privire la primul mesaj. Apreciez atitudinea ta obiectiva.Sunt realist caci altfel nu se poate. Si baietii tin la sufletul lor!

| Raiiiisa a răspuns (pentru agoodfriend):

Voiam sa intelegi de fapt ce am vrut sa zic, nu-mi place sa las lucrurile neclarificate.
Si fetele tin la sufletul lor si toti tinem la sufletele noastre, doar ca unii stiu sa distruga ceva la care noi tinem atat de mult.

Cei ce distrug sufletele altora nu se numesc oameni. Problema este la purtator, adica cel ce se lasa pacalit la discretie si nu cel ce pacaleste. Este intr-adevar o arta sa stii cui oferi inima.

| madalinamadu a răspuns:

Evident ca mai exista, poate sunt pe cale de disparitie dar inca mai sunt. happy

| agoodfriend explică (pentru madalinamadu):

Sunt, dar o iau repede razna.

| madalinamadu a răspuns (pentru agoodfriend):

Nu neaparat.Eu inca mai rezist. happy

Ce ai vrut sa spui cu asta Madalina?

| madalinamadu a răspuns (pentru agoodfriend):

Pai ai spus ca mai sunt fete dar o iau repede razna.Eu inca nu am luat-o razna si nici nu am de gand sa o fac.big grin

Inseamna ca esti o fata buna. Cinste tie!

| Stephh a răspuns:

Hmm. Ştii tu cum e : Mai bine creşti o copilă decât să întreţii o.
Normal că există, trebuie să ştii s-o cauţiwinking.

| agoodfriend explică (pentru Stephh):

Eu stiu, dar nu conteaza doar sa stii sa cauti ci conteaza s-o si gasesti.

| OchiiDinUmbra a răspuns:

Greu de zis.eu am intalnit cateva fete care nu pareau bagaboante si am crezut asta pana la proba contrarie..si na..adik lumea mai greseste si nu vreau sa zic cas bagaboante pentru 1, 2 faze.pt mine fetele din ziua de azi is un mare mister.
si ELE ar trebui sa-ti raspunda la intrebare.

| Adry123456789 a răspuns:

Exista. Nu toate fetele sunt curve! happy Mai pe scurt! happy

| CISCO a răspuns:

Da exista tot ce doresti, acum sti cum este cum iti asterni asa dormi, somn usor si sa nu sforai ca o deranjezi pe doamna. da exista. Daca tu vrei sa existe, exista daca tu vrei sa nu existe decat ce gandesti aia este decat in capul nostru dar indiferent de ce doresti tot om se numeste nu arunca cu piatra, uitate la tine si o sa vezi oare tu nu ai pacatuit sau esti sfant. hai sa fim seriosi.

| agoodfriend explică (pentru CISCO):

Nu sunt sfint dar am o doza de moralitate si umanitate. Crezi ca e putin?

| agoodfriend explică:

Personal nu am intilnit, intrebarea este justificabila

| AngelWhite99 a răspuns:

Au existat si exista fete serioase(cum sunt eu) dar au mai existat si exista si baieti neseriosi care au facut fetele sa se schimbe, o fata serioasa nu este una care sta 12 ore pe fb sau care o vezi inconjurata de baieti la tot pasul ci una care invata isi vede de treaba ei. Oricum fetele pe care le vezi acum mai rele si superficiale sunt cele care la un moment dat au dat mai totul unui baiat, si acum le e frica sa nu se intample la fel.Mie mi-a placut de un bait 2 ani am plans pentru el pana ce mi-am dat seama ca nu a meritat, iar de atunci nu mai pot avea incredere in baieti. Daca vreti ca fetele sa aiba incredere in voi castigati-o. happy

| agoodfriend explică (pentru AngelWhite99):

Ce frumos suna mesajul tau. Oare ce le face pe fete sa nu gindeasca cind aleg? Suntem toti vinovati pentru alegerile lor prost facute? Sa fim seriosi!

| agoodfriend explică (pentru AngelWhite99):

Georgiana as fi bucuros sa comunicam pe mail. Din pacate eu nu-ti pot trimite mesaj.

| Mihaela_Dana_1989 a răspuns:

Sunt sigura ca inca mai exista si fete si baieti "normali". Problema e ca persoanele "ok" dau doar de "zdrente". Probabil intr-o zi vei intalni si fete "calumea". happy

| agoodfriend explică (pentru Mihaela_Dana_1989):

Si eu aveam aceasta siguranta.Acum nu o mai am si ma tem sa n-o fi pierdut definitiv. Pentru mine acele zdrente nu valoreaza nici cit praful de sub pantof. Iar o fata "calumea" merita toata cinstea si daruirea mea.

| KaRmA16m a răspuns:

Buna,mi-ai trimis mesaj zicand ca te pricepi in astrologie.Si cum nu sunt membru senior, nu pot sa-ti raspund.Scrie-mi un mesaj cu idul tau sau unde te pot contacta.

| wampircha a răspuns:

Evident ca existaaa! ##

| agoodfriend explică (pentru wampircha):

Serios? wampircha unde anume?

| wampircha a răspuns (pentru agoodfriend):

Peste tot numai trebuie sa shtii unde si cum sa le cauti:p

| agoodfriend explică (pentru wampircha):

Cu a doua parte sunt de acord, cu prima nu prea.

| Titano a răspuns:

Fetele trebuie sa simta fluturasi in stomac, nu cocosei in fund.

| Andreutza_Ancutza_1997 a răspuns:

Exista si fete la locul' lor.tongue

| agoodfriend explică (pentru Andreutza_Ancutza_1997):

Ai dreptate! In ceruri si la gradinita